Cultuur in de kerk

humor

Elias Van Dingenen - woensdag 7 februari

 

Nu hij 35 geworden is, staat Elias dichter bij 50 dan bij 20. Deze realisatie doet hem zijn laatste 15 levensjaren evalueren. Is hij geworden wie hij wil zijn of is er nog werk aan de winkel?

 

Van Dingenen staat bekend om zijn meeslepende, hilarische verhalen, doorspekt met absurde en harde moppen, waarin hij het dagelijks leven onder de loep neemt. Hij lijkt het ene moment naïef en het andere moment doortrapt, maar hij doet alles steevast met een kwajongensglimlach.

Wie ben ik eigenlijk?

Eind 2016 stapte ik voor het eerst op het podium. Ik ging aan de slag als voorprogramma (Amelie Albrecht, Steven Mahieu, Michael Van Peel, …), maar bleef ook houden van de losse sfeer in de kleine zalen. In september ‘23 komt ‘Underdog’ op Streamz. Dit is mijn eerste comedyspecial en werd gedraaid in de Roes Comedy Club in Gent.

In de pers

"Elias Van Dingenen zegt misschien wel wat veel mensen denken, maar nooit zouden durven uit te spreken (...) Van Dingenen is een goede komische verteller, het ene moment schijnbaar naïef en onbeholpen, het volgende veel te doortrapt om argeloos te zijn." — De Standaard (★★★★)

 

Tickets Elias Van Dingenen

kunst

Eveline & Stefan - woensdag 21 februari

Waar ook ter wereld; muziek verbindt. Dit is voor collega’s Stefan en Eveline niet anders. Ze bundelen hun krachten om een reeks ingetogen liedjes te brengen die hen naast de werkvloer ook op het podium verenigt. Met een gedeelde passie voor muziek willen ze het publiek onderdompelen in een avond vol muzikale magie.

Tickets Eveline & Stefan

kunst

Stan Nieuwenhuis - woensdag 6 maart

Stann is het soloproject van Stan Nieuwenhuis. In zijn debuut Traces (2022) neemt hij ons mee op een fantastische trip. Met een mix van koperblaasinstrumenten en elektronica creëert Stann een bijzonder warme sfeer. Jazzy vibes met een elektronische feel zorgen voor een heel eigen geluid.

Tickets Stan Nieuwenhuis

COMBITICKET 3 OPTREDENS

 

Alle optredens vinden plaats in de Sint-Corneliuskerk in Aalbeke!