Cultuur in de kerk

KATRIEN

Katrien Verfaillie - woensdag 16 november

In 2020 tijdens de eerste golf van corona, bezingt Katrien het gemis van elkaars warme aanwezigheid in ‘Kunnik nemi na joen komn’ op de melodie van ‘La Montagne’ van Jean Ferrat. Het lied sloeg in als een bom en ging meteen viraal op sociale media. In maart 2021 komt Katrien uit met een luisteralbum en brengt daarin hulde aan alle zorgwerkers. Ze speelt als een doorleefde pianiste, nu eens badinerend zacht, dan weer ritmisch strak. Tijdloze schoonheid, ontroerend in zijn eenvoud. Katrien brengt een mix van haar West-Vlaamse liedjes.

Tickets Katrien Verfaillie

muziek

Roots & Routes - woensdag 30 november

Bart Buls, de man die muziek ademt. Bart dankt zijn faam o.a. aan het betere baswerk in begeleidingsgroepen van Guy Swinnen, Roland van Campenhout, Jo Lemaire en de Laatste Showband. Els verdiende haar sporen in verschillende Kortrijkse bands, studeerde pop- en jazzvocals, tot ze met de Johny Cash Tribute Band ‘Ride This Train’ ook de harten van de Vlaamse theaterzalen veroverde. Haar liefde ligt bij rootsmuziek en Americana, wat ze gemeen heeft met Bart Buls. En route langs de geliefde wegen van Americana en rootsmuziek

Tickets Roots & Routes

humor

Piv Huvluv - woensdag 14 december

Stand-up comedian Piv Huvluv, is één van de pioniers die het genre 24 jaar geleden in Vlaanderen introduceerde. In zijn onnavolgbare stijl en met zijn rijke fantasie neemt hij het publiek mee op een enthousiaste humortrip. Vanzelfsprekend zijn de onmisbare ingrediënten van Piv’s humorcocktail nadrukkelijk aanwezig: zijn meeslepende en sterk herkenbare humor, een zeste nostalgie en een karrenvracht vinylplaten als soundtrack bij zijn verhalen. Kortom, ongecompliceerde humor voor het allerbreedste publiek.

Tickets Piv Huvluv

COMBITICKET 3 OPTREDENS

Alle optredens vinden plaats in de Sint-Corneliuskerk in Aalbeke!