Leren waar en wanneer je wil? Dat kan via het online leerplatform. Je kan kiezen uit gratis interactieve cursussen over uiteenlopende onderwerpen rond vrije tijd, talen en digitale vaardigheden. Volg zoveel cursussen als je wil en neem alle tijd die je nodig hebt.

nieuwe cursussen november 2023

Dans en Cultuur als wereldimpressie: Leer hoe dans verschillende culturen weerspiegelt en beïnvloedt, en hoe je zelf een dansende wereldburger kunt worden.

Sergej Diaghilev als bezieler van de Avant-garde: Ontdek hoe deze Russische impresario de kunstwereld op zijn kop zette met zijn vernieuwende balletten en samenwerkingen met Picasso, Stravinsky en anderen.

George Orwell, een eenmansbrigade tegen leugen en bedrog: Maak kennis met de beroemde schrijver van Animal Farm en 1984, en leer hoe hij zijn ervaringen en ideeën verwerkte in zijn dystopische romans.

- De onvoorstelbare wereld van Jeroen Bosch: Duik in de fantastische en raadselachtige schilderijen van deze Nederlandse meester, en probeer de verborgen betekenissen en symbolen te ontrafelen.

Wat heb je nodig?

  • een pc, tablet of smartphone
  • toegang tot het internet
  • een Mijn Bibliotheek-profiel

Hoe werkt het?

  • Ga naar het online leerplatform en meld je aan met je Mijn Bibliotheek-account.

    * Nog geen account? Maak dan eerst hier een profiel aan. 
  • Zoek en selecteer de cursus die je wil volgen. Aan de slag!

 aan de slag met het online leerpatform

Veelgestelde vragen