Bestuursakkoord Kortrijk Beste Stad Van Vlaanderen

Met de Grote Bevraging, in het voorjaar 2019, kreeg de Kortrijkzaan de mogelijkheid om suggesties, opmerkingen en bedenkingen door te geven in verband met het ontwerpplan Beste Stad van Vlaanderen (BSV). Daarnaast werd het ontwerpplan echter ook voorgelegd aan deskundigen, middenveldorganisaties en andere instellingen die op deze manier hun expertise kunnen uitdragen en waardevolle input gaven.

Uiteindelijk werden meer dan 50 nieuwe elementen in het definitief plan opgenomen die rechtstreeks uit de input van de experten en het middenveld voortkomen. Deze nieuwe aanvullingen staan in het vet aangeduid in de tekst zelf, waarna een voetnoot onderaan de pagina aanduidt wie de suggestie of aanvulling inbracht.

Van de waardevolle input kon niet alles meegenomen worden in het definitieve plan. Dit betekent echter niet dat deze opmerkingen en suggesties niet verder worden meegenomen in het uitvoerend beleid.

Het bestuursakkoord, Beste Stad van Vlaanderen is beschikbaar als pdf-bestand (download) en als online document (via ISSUU).

Doorblader het bestuursakkoord BSV via ISSUU

Download het bestuursakkoord BSV (pdf)