P+B Wembley

Moorseelsestraat 144
8501 Heule
België

P+B Wembley

P+B Wembley: gratis parkeren en verder met fiets of gratis bus

In de Moorseelsestraat in Kortrijk parkeer je gratis op parking P+B Wembley, gelegen rechtover het voetbalstadion van KV Kortrijk.
De Stad Kortrijk verhuurt naast parking P+B Wembley ook fietskluizen waar je jouw fiets veilig en afgesloten kan opbergen.
Het is dé oplossing voor wie reizen met auto en fiets wil combineren. Je parkeert jouw wagen op de gratis P+B-parking vlakbij de fietskluizen.


Van hier uit vervolledig je jouw traject per fiets.

Je kan ook gratis parkeren op P+B Wembley en gratis met een bus van De Lijn de verplaatsing maken naar het centrum van Kortrijk en terug naar je auto op parking P+B Wembley.  Voordat je de bus instapt in de Moorseelsestraat (halte Stadion Kortrijk), bestel je je gratis busticket via een sms-bericht

Werkwijze:

  • Sms KORTRIJK P WEMBLEY naar het nummer 4884 als je aan de halte staat.
  • Je ontvangt dan een sms-ticket terug waarmee je 1 verplaatsing tussen halte Wembley en het stadscentrum van Kortrijk kan maken.
  • Toon het sms-ticket aan de chauffeur als je opstapt.
  • Wil je vanuit het centrum met de bus terugkeren naar halte Wembley? Herhaal dan gewoon bovenstaande stappen.
  • Tip: wil je meerdere sms-tickets bestellen via 1 GSM? Sms dan de bestelcode gevolgd door het aantal sms-tickets dat je wilt ontvangen. Zo betaal je maar 1 keer de operatorkost van 0,15 euro.