Artistiek Pedagogisch Project

Beste medereiziger,

 

Welkom aan boord van de Royal Academy. We nemen je mee op reis! We gaan varen op een zee van mogelijkheden, weergaloze vergezichten en het schone nu.

We nemen je mee in onze dromen en goede voornemens.

Inschepen alstublieft en volle kracht vooruit!

Er is plaats voor de kleintjes en de groten, voor elke creatieve artistiekeling met honger en goesting.

Tijdens deze tocht gaan we samen op zoek naar jouw artistieke interesses en mogelijkheden.

Je valies hoeft nog niet gevuld te zijn. En cours de route wordt deze gevuld met tonnen kennis, inzichten en een mooi aansluitend maatpak.

Een bont gezelschap als bemanning maakt je wegwijs op het schip. Elk met zijn/haar eigen talenten  streven we ernaar om jullie finaal als autonome, positieve en veerkrachtige reizigers terug los te laten bij aankomst. Laaf je aan het weelderig buffet, ontmoet medereizigers op het dek, vier met ons mee op uitzonderlijk fijne momenten.

En we zijn vertrokken! We varen op kabbelende binnenwateren tot we uitmonden in de grote oceaan. 

We navigeren door rustige rivieren, soms roerig, vaak bruisend. We belanden in merkwaardige situaties en voeren gedenkwaardige gesprekken met inspirerende mensen. De deining van het water laat steeds zijn sporen na.

We zetten alle zeilen bij om nieuwe wateren te ontdekken. Kijk goed om je heen. Neem de wonderlijke landschappen in je op.  Het zijn er veel, een diversiteit van vorm en kleur. Laat ze jou beroeren en stimuleren om verder op ontdekking te gaan. Samen of alleen. 

Neem gerust die zijsprong.  Je hoeft niet steeds op het grote schip te blijven. Vaar even je eigen koers in je eigen sloep. Wij houden een oogje in het zeil.

Neem je tijd. Tijd en ruimte is wat wij bieden.

Door de lange tocht leer je jezelf goed kennen.

Op cruciale momenten houden we halt, we denken na over de tocht die we al hebben afgelegd en ook over de route die nog voor ons ligt.

Met het zicht op onze eindbestemming drinken we op de valreep nog een laatste glaasje. In het atrium zetten we jouw artistieke prestaties in de spotlights. Je nog een laatste keer tonen onder onze vleugels aan een groot publiek. 

Vanaf nu vaar je je eigen koers, in je eigen boot. Je hebt nu alles om zelf nieuwe horizonten te verkennen. Wees trots op wat je hebt bereikt en nog bereiken zal.  

Ons licht blijft alvast branden in de vuurtoren. Je weet ons wel te vinden en dan klinken we op mooie tijden of vaar je nog eens met ons mee. 

 

Academie Kortrijk