13 mei 2023
sportprikkelsmei23

Op zoek naar jouw favoriete sport?

 

Op zaterdag 13 mei van 13u30 tot 17u30 gooien vele Kortrijkse sportverenigingen  over het ganse Kortrijkse grondgebied hun deuren wijd open.

Sportlocaties

Je kan in verschillende sportcentra en op andere specifieke sportlocaties meedoen of demo's bekijken. Onderaan zie je alvast een overzicht waar er wat te doen is. Even snuisteren. Veel plezier alvast!

Kids kunnen van een sport proeven of kijken of demo's bekijken en wie weet ... ,lid worden bij de sportclub die hen het meeste inspireert. Onderaan deze pagina staat een  overzicht van alle deelnemende clubs.

Opgelet! Door omstandigheden vallen volgende sporten uit het programma: ijshockey en kunstschaatsen-Ijsbaan De Piste, schermen-Mimosa en volleybal in Lange Munte.

De meeste sportinitiaties zijn geschikt voor kids vanaf 6 jaar. 

Leuke extra’s

Niet alleen de sportclubs wachten je op maar ook supertoffe, soms avontuurlijke uitdagingen kan je aangaan op de verschillende sportlocaties. Absoluut de moeite waard om de rondrit te doen.

Zo spreken zeker de verschillende springkastelen tot de verbeelding. Tot slot zullen Clown Stef en schminkers het voor de allerkleinsten extra leuk maken.

Met de fiets 

Wil je graag op verkenning gaan en meerdere en wil je ook andere sporten uitproberen? Spring op de fiets en maak er een sportieve uitstap van samen met je ouders. Dan ontdek je meer en meer en… maak je kans op de leuke gezinsprijs!

 

Sport en win! 

Deelnemers maken kans op een prijs voor het ganse gezin *, een uitstap naar het zwemparadijs Lago Kortrijk Weide.

(*maximum 4 personen per gezin)

Hoe deelnemen

  • Haal een stempelkaart af bij de infostand
  • Doe mee aan 3 sporttakken of aan minstens 2 sportinitiaties op 2 verschillende sportlocaties.
  • Dien je stempelkaart in bij de infostand. Je krijgt alvast een drankje, een gadget en je maakt kans op de waardevolle mooie gezinsprijs, een uitstap naar het zwemparadijs van Lago Kortrijk Weide.