OC Rollegem - jaaroverzicht 2023

Activiteiten OC-raad in 2023

We kijken met veel plezier nog even terug op onze werking in 2023. Partyband Hard To Handle tijdens de Rollofeesten, een zeer succesvolle Allez, Chantez! en een memorabele try-out van Amelie Albrecht, waren hoogtepunten in het jaar. Alles samengeteld, activiteiten OC-raad en gebruikers, vonden er 552 activiteiten plaats in OC Rollegem. We zetten nog enkele cijfers en weetjes op een rij.

2024 infographic jaarverslag OC Rollegem 2023

Activiteiten

Totaal: 552
Organisatie door OC-raad: 51
Organisatie door OC-gebruikers: 501
Unieke organisatoren: 55

Schoolvoorstellingen
Kip met Kop – Grasland: 2
Salibonani – Meneer Blauwhemel: 2

Deelnemers

Totaal: 13.926
Activiteiten OC-raad: 1.434
Activiteiten OC-gebruikers: 12.492

Schoolvoorstellingen
• 207 kleuters
• 179 kleuters

 

Uitgelicht 

OC Rollegem - Buitenconcertjes

Buitenconcertjes

Aan de belangrijkste Rollegemse feesten draagt de OC-raad bij door een artiest of band te financieren. Zo zetten we de traditie van de buitenconcertjes verder. David Galle bracht de aanwezigen in vervoering tijdens LUX Comedy op 19 mei en partyband Hard To Handle zette op 25 augustus de tent in lichterlaaie tijdens de Rollofeesten.

OC Rollegem - Allez, Chantez!

Allez, Chantez!

In Rollegem werd er uit volle borst gezongen op zaterdag 2 september. Op deze warme avond zakten 175 liefhebbers van het samenzingen af naar de binnentuin van OC Rollegem.

OC Rollegem - Amelie Albrecht.jpg

Amelie Albrecht - 'Goe genoeg'

We verwelkomden Amelie Albrecht op donderdag 14 december voor de try-out van haar nieuwe show ‘Goe genoeg’. Die bracht ze voor een uitverkocht OC met 150 toeschouwers.