Dierenvoedselbank & opvang 

Kwetsbare personen kunnen er gratis dierenvoeding krijgen met verwijsbrief van hun financieel begeleider. Deze bedeling beperkt zich tot drie huisdieren per gezin. De hoeveelheid voeding is berekend volgens het huisdier en is voldoende om 14 dagen te overbruggen.

Schenken

Heb je ongeopende dierenvoeding staan of dierentoebehoren die uw huisdier niet kon bekoren en deze is nog in goeie staat? Of wil je een schenking doen van dierenvoeding en/of dierentoebehoren? Dan kan je steeds terecht in je favoriet Wijkcentrum of in de Deelfabriek. Wil je een grote hoeveelheid schenken, neem dan eerst even contact op met Nady Taliman. Heb jij een dierenspeciaalzaak en heb je voeding in beschadigde verpakking of dierenvoeding tegen vervaldatum die niet meer commercieel verkocht kan worden? Of heb je toebehoren voor huisdieren die einde reeks zijn? Aarzel niet om contact op te nemen.

Opvang

Iedereen die een huisdier heeft, weet hoe belangrijk deze voor hem/haar is. Kwetsbare mensen stellen dan ook vaak hun ziekenhuisopnames uit of weigeren een opname omdat ze geen betaalbare opvang vinden voor hun huisdieren. Meestal hebben ze ook onvoldoende netwerk om tijdelijke opvang of hulp voor hun huisdier te vragen tijdens hun revalidatie. Net voor deze personen staan wij klaar met een team van onbezoldigde vrijwilligers om tijdelijke huisdieren, kleine neerhofdieren te helpen verzorgen. Opvang gebeurt in jouw eigen woning of indien nodig wordt jouw huisdier bij de vrijwilliger ondergebracht. Ook tijdelijk met jouw huisdier wandelen kan aangevraagd worden. 

Enkel op afspraak

Maak een afspraak 

Contact

  Stuur een mail naar Poezewoef

    056 24 42 09 (ma-di-woe)