Heb je thuis nog enkele klusjes op je wachten, maar heb je niet het gepast gereedschap? Dan ben je bij de Instrumentheek aan het juiste adres! Met een jaarlijks lidmaatschap deel je het werkmateriaal met anderen.  

Gereedschap ontlenen

De Instrumentheek heeft een brede waaier aan tuin- en werkmateriaal voor de klusjesman/-vrouw thuis. Je betaalt cash een lidmaatschap van € 30 of € 20 aan sociaal tarief (breng hiervoor je UiTPAS en een identiteitsbewijs mee). Daarna kan je een jaar lang allerlei gereedschap ontlenen. Je voorziet zelf benzine voor specifiek gereedschap (of betaalt € 5) en kleine wegwerpmaterialen (zoals een slijpschijf). 

Je mag het gereedschap een week gebruiken en indien nodig via telefonisch contact eenmalig verlengen met één week. Bij het aanmaken van je lidkaart, krijg je een gebruikersnaam om een account aan te maken op de website van de Instrumentheek.  Zo krijg je toegang tot de catalogus en kan je op voorhand gereedschap reserveren. Lees hier alvast het huisreglement 

Schenken

Heb je thuis een boormachine, slijpschijf, grasmachine, … die je niet meer gebruikt? Schenk ze aan de Instrumentheek en ontvang een gratis lidmaatschap voor 1 jaar.

Openingsuren 

Bekijk onze openingsuren

Contact Instrumentheek

 0494 40 15 33  (bereikbaar tijdens de openingsuren)

 Website Instrumentheek