Het Derde Oog - Robrecht Vanden Thoren

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Robrecht scheldt ineens zomaar iemand uit in de supermarkt. Hij schrikt. Dit is niet wie hij is. Halsoverkop vertrekt hij naar het jaarlijkse familiefeest. Wanneer hij daar aankomt, kan hij maar net een paniekaanval onderdrukken. Wat is er met hem aan de hand?

Een recente gebeurtenis heeft Robrechts leven helemaal overhoopgesmeten en dwingt hem om naar binnen te kijken. Hij voelt zich mijlenver van iedereen verwijderd. Op zoek naar vaste grond, graaft Robrecht in zijn verleden. 

De pers over 'Het Derde Oog':“Het Derde Oog is in de eerste plaats een knap opgebouwd verhaal, waarin de acteur-cabaretier nooit meer dan een blik nodig heeft om van kolder naar rouw te wippen.” (De Morgen)  

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Concertstudio
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 19

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Het Derde Oog - Robrecht Vanden Thoren

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?