2024 - 2025 MODERN A volwassenen (+18 jr.) initiatie

  • Lessenreeks
  • Moderne dans

In de lessen modern staan de leerlingen (in tegenstelling tot het klassiek ballet) geaard met beide voeten op de grond en leren ze zowel basistechniek als expressiviteit, improvisatie en vloerwerk. Dit allemaal aangepast aan de belevingswereld en leeftijd van de kinderen.  De les is opgebouwd uit een opwarming, verschillende technische oefeningen, verplaatsingen ('across the floor, groot bewegen) gevolgd door het aanleren van een choreografie.  Het is aangeraden (maar niet verplicht) om deze les combineren met een les klassiek ballet aangezien klassiek ballet de basis is van alle andere dansvormen. 
Uniek aan onze dansscholen is de combinatie van een goed opgebouwde technische moderne dansles met de Horton-danstechniek.  Dit met bijzondere aandacht voor choreografie en inleving.  De Horton-techniek vergroot de kracht én flexibiliteit van het lichaam en is uniek in de regio.


De les modern A volwassenen staat gepland voor volwassenen met beginnende danservaring.  Heb je graag meer uitdaging (hoger tempo, moeilijkere coördinatie,...)?  Probeer dan de les modern B volwassenen.

Wanneer

tot en met

Locatie

Athena - blok B
Weggevoerdenlaan 1a
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 115
'24 - '25 JEUGD & VOLWASSENEN: € 255

Reservaties

Organisatie

Danzas vzw
2024 - 2025 MODERN A volwassenen (+18 jr.) initiatie

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?