Kortrijk

Sport

Nieuws hierover

23/03/2015

Onder het motto ‘Buiten Bewegen. Lopen in Kortrijk.’ bundelen Sportplus en verschillende organisatoren de krachten om stadsgenoten te leren lopen. Belangrijk zijn de loopcursussen die de verschillende sportclubs in samenwerking met Sportplus organiseren. Ook het loopcriterium en het natraject maken deel uit van deze gezamenlijke aanpak.

0 reacties
23/03/2015

Wie door de stad kuiert, zal zich dankzij het ProFit project helemaal kunnen uitleven. ProFit is een Europees initiatief dat gefinancierd wordt door de Europese Unie in het kader van het Interreg IVB Noordwest-Europa-programma. Stad Kortrijk en Howest zijn als partners ook in dit project betrokken.

0 reacties
16/03/2015

Geen lenteweer, maar toch al flink wat kriebels bij je kids? Geen nood, met een pak superleuke vakantiekampen kunnen we zelfs de meest energieke kids aan.

19/02/2015

Op zondag 1 maart komen ze voorbij. En het zou wel eens rap kunnen gaan, want ploegen melden hun beste renners aan. Dankzij de samenwerking van Stad Kortrijk met de organisatie van Kuurne Brussel Kuurne, kan je ook dit jaar de renners weer 'live' aanmoedigen in ons stadscentrum.

0 reacties
16/02/2015

Met de lente komt er wat zachter weer aan. Dat is het ideale moment om naar buiten te gaan sporten.
Sportplus organiseert vanaf maart verschillende starterscursussen. Je kan beginnen met lopen of mountainbiken.
Uithoudings- en weerstandsoefeningen in open lucht aanleren kan ook in de cursus Quickfit.

04/02/2015

De sfeer zat er vorig jaar goed in! Dit gaan we dit jaar toch evenaren!? Amor-obic op woensdagavond 11 februari! Aerobic volledig in de sfeer van Cupido! Of waarom niet eens duiken in een 'Sea of Love' op woensdag- of donderdagavond.

20/01/2015

Sinds kort kunnen houders van een sportkaart hun squashbeurt online reserveren via onze webshop.
De webshop kan je vinden via de tussenlink www.kortrijk.be/webshop.
Via deze weg krijg je enkele grotere tabbladen te zien, waarvan eentje "Reserveringen" heet. Je volgt de vermelde instructies op de pagina en zo heb je zelf online je squashbeurt ingepland.

Zwemmen: waar en wanneer

In Kortrijk kan je terecht in vier publieke zwembaden. Om er alles over te weten, klik hier.

 

illustratie

Sportkalender