Kortrijk

Sport

Nieuws hierover

21/10/2014

Op vrijdagavond 31 oktober kunnen de jongeren lekker griezelen in het zwembad Lagaeplein. Kinderen van 10 -14 j zullen in een Halloweendecor terechtkomen en kunnen ravotten in die heksenketel waarin het zwembad is omgetoverd.

0 reacties
02/10/2014

Ga je graag zwemmen? Neem dan deel aan de spaaractie in de Kortrijkse zwembaden die loopt tot 16 november. Verzamel de stickers die je bij jouw bezoeken aan het zwembad krijgt en ontvang leuke gadgets in ruil: fruity shoppingbags, leuke fietslichten of neckwarmers.

01/10/2014

De 74ste editie van de Eurométropole Tour (2.1), de vroegere Franco-Belge, wordt van donderdag tot en met zondag verreden. De organisatoren mogen voor deze laatste rittenkoers op de Belgische kalender niet minder dan elf ProTeams verwelkomen. De eerste rit vertrekt in La Louvière en eindigt in Bellegem (185,8 km).

0 reacties
01/10/2014

Fifa 15 is dé voetbalklepper van het jaar. Het wordt dus hoog tijd om uit te zoeken wie de beste gamer is in Kortrijk. Wie kan het best zijn/haar zenuwen de baas en stoot door naar de finale?

0 reacties
29/09/2014

Wist je dat Sportplusabonnementen ook online aangeboden worden?

Hoe begin je eraan? Surf naar www.kortrijk.be/webshop en klik door naar onze webshop.

"Lees meer" voor extra gebruikerstips.

22/09/2014

Weer of geen weer: de kids worden weer flink verwend met een pak superleuke vakantiekampen.

Of je nu houdt van sport, spel, creativiteit, cultuur, er is voor elk wat wils. De trend naar meer dagkampen en extra opvang blijft aangehouden. Alle vakantiekampen beginnen opnoemen zou echt van het goede teveel zijn. Daarom hebben we de kampen allemaal in een kleurrijke brochure gegoten.

08/09/2014

Sportplus start in september een nieuw seizoen op. De wekelijkse activiteiten met sportabonnement starten vanaf 1 september. Tot 15 september kan men gratis kennismaken met de diverse sporten. Toch let je er best op dat je abonnement op tijd verlengd wordt. Dit kan gemakkelijk via www.kortrijk.be/webshop.

Ben je eerder geïnteresseerd in het volgen van een sportcursus, dan zal je er graag reeds vanaf 12 september bij zijn om je online in te schrijven vanaf 19:00u.