Kortrijk

Sport

Nieuws hierover

17/09/2014

Wist je dat Sportplusabonnementen ook online aangeboden worden?

Hoe begin je eraan? Surf naar www.kortrijk.be/webshop en klik door naar onze webshop.

"Lees meer" voor extra gebruikerstips.

08/09/2014

Sportplus start in september een nieuw seizoen op. De wekelijkse activiteiten met sportabonnement starten vanaf 1 september. Tot 15 september kan men gratis kennismaken met de diverse sporten. Toch let je er best op dat je abonnement op tijd verlengd wordt. Dit kan gemakkelijk via www.kortrijk.be/webshop.

Ben je eerder geïnteresseerd in het volgen van een sportcursus, dan zal je er graag reeds vanaf 12 september bij zijn om je online in te schrijven vanaf 19:00u.

05/09/2014

Vanaf 7 september kan je de nieuwe bewegwijzerde Tweebeken wandelroute uitproberen. Dit traject van 12 km strekt zich uit over Bissegem en Marke en loodst je langs de valleien van de Markebeek en de Neerbeek. tarten kan aan het ontmoetingscentrum De Troubadour in Bissegem en het Ontmoetingscentrum Marke. Toerisme Kortrijk verkoopt de brochure met kaart voor 2 euro.

0 reacties
01/09/2014

In het kader van de komende bibliotheekweek (11-19 oktober 2014)  organiseren we tijdens September Fietsmaand een heuse fietszoektocht langs alle Kortrijkse (buurt)bibliotheken.

1 reactie
01/09/2014

Op zaterdag 6 en zondag 7 september organiseert de Stichting tegen Kanker voor de eerste keer een Levensloop in Kortrijk. Levensloop Kortrijk is een 24 uur durend evenement tegen kanker en vindt plaats op sportcampus Lange Munte. De 24 uur staan symbool voor de strijd die 'vechters' dag en nacht leveren tegen de ziekte. Kanker slaapt nooit. De organisatoren doen dan ook een warme oproep aan de inwoners van Kortrijk: verenigingen, jeugdbewegingen, sportclubs, scholen, bedrijven … om samen te vechten tegen kanker.

0 reacties
21/08/2014

Op vrijdag 22/8 gaat op de terreinen van sportcampus Lange Munte de benefiet Healthy Iron Run door. Hiermee worden fondsen en steun verzameld voor de rolstoelatleten Kim Plovier (triatleet) en Serge Van Belle (kogelstoten - discuswerpen) en dit voor hun deelname aan de Rio 2016 paralympic games.

0 reacties
29/07/2014

Van zaterdag 13 tot en met zondag 21 september vindt de zesde editie plaats van de 'Week van de sportclub'. Hét moment voor sportclubs om hun werking en activiteiten extra in de kijker te plaatsen (lijst)

Onder het label 'sportclubs zijn Goed Bezig' plaatst Bloso, samen met VSF en ISB nu reeds de werking van de sportclubs in een positief daglicht door 'Goed Bezig'-fotokaders te laten rondreizen van sportclub naar sportclub. Rond 4 thema's kunnen de deelnemende sportclubs hun 'Goed Bezig' foto's insturen en kans maken op 1 van de 40 waardebonnen voor de aankoop van sportmateriaal.