Kortrijk

Sport

Nieuws hierover

07/04/2014

In de paasvakantie kan je weer elke namiddag genieten van een leuk spelletje minigolf. De uitbaters verwelkomen je aan het verzorgde minigolfterrein in het Astridpark in de Graaf de Smet de Naeyerlaan.

0 reacties
19/03/2014

Het lenteweer gaf aan de jeugd reeds flink wat kriebels. Maar geen nood, met een pak superleuke vakantiekampen kunnen we zelfs de meest energieke kids aan.

Of je nu houdt van sport, spel, creativiteit, cultuur, er is voor elk wat wils. De trend naar meer dagkampen en extra opvang blijft aangehouden. Alle vakantiekampen beginnen opnoemen zou echt van het goede teveel zijn. Daarom hebben we de kampen allemaal in een kleurrijke brochure gegoten.

10/03/2014

Skateliefhebbers houden best 15 en 16 maart vrij. Dan vindt in JC Tranzit in Kortrijk de finale plaats van ‘Best of the West’. Deze organisatie reist doorheen West-Vlaanderen met een skatetornooi voor niet-gesponsorde skaters. Best of the West bestaat niet alleen uit de wedstrijd tussen jonge skatehelden, maar ook uit workshops en demonstraties door professionele skaters

0 reacties
10/03/2014

De vzw Heule, Dorp van de Ronde wil niet alleen het hele dorp in een warme feeststemming onderdompelen tijdens de 98ste editie van ‘Vlaanderens mooiste’ op zondag 6 april, maar het hele jaar vieren. Het hele programma en alle informatie over het Dorp van de Ronde vind je op www.heuledorpvanderonde.be.

0 reacties
14/02/2014

Op zondagmorgen 16 februari van 10 tot 11.30 uur kan je samen met jouw kinderen en/of kleinkinderen sporten in het sportcentrum Lagae. De sportzaal wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot één groot bewegingsparcours. Kids vanaf het eerste kleuter tot en met het tweede leerjaar zijn samen met hun ouders, grootouders, ... welkom!

1 reactie
14/02/2014

Op zaterdag 6 en zondag 7 september organiseert de Stichting tegen Kanker voor de eerste keer een Levensloop in Kortrijk. Levensloop Kortrijk is een 24 uur durend evenement tegen kanker en vindt plaats op sportcampus Lange Munte. Op donderdag 27 februari organiseert Levensloop Kortrijk een kick-off meeting om 19 uur in het auditorium van az groeninge, aan de President Kennedylaan 4.

0 reacties
07/02/2014

Halfweg 2013 waagde de sportdienst zich met een berekend risico op de digitale snelweg inzake de inschrijvingen voor de vrijetijdsactiviteiten. Het werd een schot in de roos. Er gaat al een kleine helft van het totaal aantal inschrijvingen via het web. Dit bewijst dat de burger snel de omslag maakt naar deze vorm van inschrijven.

0 reacties

Zwemmen: waar en wanneer

In Kortrijk kan je terecht in vier publieke zwembaden. Om er alles over te weten, klik hier.

 

illustratie

Sportkalender