Bibliotheek

Bibliotheek

Nieuws hierover

14/06/2014

De zomermaanden zijn het ideale moment om eindelijk eens dat ene boek te lezen dat al maanden stof ligt te vergaren. Of misschien heb je wel Thomas Manns Dood in Venetië gelezen en wil je wel het Grand Hotel des Bains aan het Lido zien?

0 reacties
09/05/2014

De stad en ocmw Kortrijk starten in september met computer- en internetlessen. Het project @llemaal digitaal wil alle inwoners meenemen in de digitale wereld. We doen dit met een aanbod van zeer toegankelijke en betaalbare computer- en internetlessen, hotspots, digitale dienstverlening en vrijwilligers die als computerbuddies de mensen op  weg helpen.

0 reacties
08/05/2014

 Dankzij een pilootproject van Bibnet, de Vlaamse overheid en 213 andere Vlaamse bibliotheken kan je ook in Kortrijk terecht voor het lenen van e-boeken!

0 reacties
15/04/2014

De volledig vernieuwde Mijn Bibliotheek-toepassing werd gelanceerd. Hiermee krijg je toegang tot alle online diensten van de bibliotheek! Online reserveren en verlengen van materialen was al langer mogelijk. Maar Mijn Bibliotheek biedt je nu heel wat andere mogelijkheden en voordelen:

0 reacties
11/02/2014

Maak kennis met de maandelijkse 'Digidokter', een initiatief van de Kortrijkse bibliotheek en Vormingplus. Op maandelijkse basis zal de bib dienst doen als "ICT-helpdesk" of computerhulp. Om de vragen een beetje te kanaliseren starten we telkens met een korte uiteenzetting over een bepaald onderwerp. Na deze uiteenzetting staan we klaar om jouw persoonlijke ICT-vragen en -problemen te behandelen, precies zoals dat gebeurt tijdens een vrije consultatie bij de dokter. Neem hiervoor gerust je eigen laptop of tabletcomputer met je mee.

13/09/2010

De bibliotheek vernieuwt haar abonnementslijst met mailadressen voor de nieuwsbrief. Schrijf nu in voor de e-nieuwsbrief van de bibliotheek.

1 reactie

e-nieuwsbrief: schrijf je in!

 Vul hier je gegevens in om de maandelijkse e-nieuwsbrief van de bibliotheek te ontvangen:

Instagram

Twitter mee!