Zomerse Zondag 13 augustus Marke

13/08

Marke beter leren kennen kan het best via de wandelingen van Marke 2010-2030. Je gaat er direct ook dieper in op enkele toekomstige ontwikkelingen. Tijdens deze wandeling belichten de initiatiefnemers de ontwikkeling van het park aan OC Marke en de Torkonjestraat. Aansluitend is er een aperitief voor de deelnemers. Start om 9:15u aan het OC.

Vanaf 13u zijn allerlei spelmaterialen vrij te gebruiken. Er is een springkasteel, speelkoffer,… Wildebras neemt de groene omgeving vanaf 14u in om minivlotjes te maken en een kampendorp te bouwen. Een ontdekkingstocht voor zowel ouders als kinderen. Kom en ontdek hou simpel en leuk ravotten in dit mooie groene plekje kan zijn! Intussen kan wie het kampen bouwen even beu is de dansvloer op van de kinderdisco. De chiromeisjes van Marke zorgen voor de plaatjes.

Mojo City brengt vanaf 17u dansbare soul, funk en popsongs in een strakke ritmesectie, live blazers en overtuigende vocals. Ze geven de aanzet van het Zomerconcert met vanaf 20u Sperwer en als top of the bill vanaf 21:30u Les Truttes. Ze beloven een totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten.

Organisatie: OC Marke en vzw FIK

 

Opgemaakt op: 19/06/2017

Reactie toevoegen