Cinema Canvas in Kortrijk

05/07>14/07

De strafste films komen naar Kortrijk: deze zomer nodigt Canvas alle filmliefhebbers uit voor een filmvoorstelling, inclusief foodtrucks en zomerbar. De film is de keuze van een bekende filmliefhebber die de film ter plaatse inleidt, samen met een vaste host en een wisselende collega-filmkenner.

In Kortrijk (Bolwerk / A.A.P., Spinnerijkaai 105) is er op 5, 6, 7, 12, 13 en 14 juli plaats voor 450 filmliefhebbers. Zorg dat je op tijd je plaatsje reserveert! Voor een hapje en een drankje kan je terecht bij onze foodtrucks. De locatie is rolstoeltoegankelijk en voorzien van toiletten. Als het regent maken we gebruik van een overdekte locatie op het terrein en gaat de voorstelling gewoon door.

Michaël Pas ontvangt je in Kortrijk!

Michaël Pas (°1966) heeft iets met film. Dat kan ook moeilijk anders als acteur. Al tijdens zijn studententijd aan de Studio Herman Teirlinck speelde hij mee in films als Crazy love en Blueberry Hill. Later volgden tientallen series, van Kulderzipken tot Code 37, en films, van Team Spirit tot Nymphomaniac, dit najaar trouwens op Canvas te zien. Maar Michaël is niet alleen een acteur, hij is ook een echte filmliefhebber.

Bestel jouw ticket(s)

Opgemaakt op: 22/06/2017

Reactie toevoegen