Festival in Kortrijk

20/08

Dit jaar sluit vzw Feest in Kortrijk de zomerconcerten af met een grotere en kleurrijkere variant: ‘Festival in Kortrijk’. Op zondag 20 augustus strijkt dit muziekfeest voor jong en oud neer op de Grote Markt.
Comedian en mentalist Gili opent met een combo van humor en illusionisme waarna sfeervolle klepper De Dolfijntjes na vier jaar stilte toeslaan met hun West-Vlaamse waanzin!
Met zonsondergang in zicht bedwelmen we ons ‘lepeltjesgewijs’ met de heerlijke vibes van Bart Peeters en zijn ensemble. Dj Guilly sluit de avond af met een mix van meezingers, eeuwige evergreens en dansbare feestmuziek.
Welkom vanaf 15 uur. Het programma start om 17 uur en is gratis.

  • 15 uur: 'deuren' open
  • 17 uur: Gili
  • 18.30 uur: Dolfijntjes
  • 20.15 uur: Bart Peeters
  • 21.30 uur: DJ Guily

Het programma vindt plaats op een afgesloten zone op de Grote Markt. Er zijn verschillende in- en uitgangen met veiligheidscontrole. 

Festivalfood

Proef tijdens Festival in Kortrijk specialiteiten van Ernest, Bistro Jamie, Maddox en Ons Keuken. Ook welkom bij de overige horecazaken op de Grote Markt.

 

Opgemaakt op: 06/06/2017

Reactie toevoegen

Reacties

Dus het optreden van de dolfijntjes en Bart Peeters is gratis? Want op sommige websites staat er dat dit betalend is. Ik wil er gewoon graag bijzijn en wil dus zekerheid. Vriendelijke groeten Julie Vanden Eede

Aanvankelijk was het festival betalend en in het Begijnhofpark. Het stadsbestuur besliste om het festival op de Grote Markt te laten plaatsvinden en het gratis te maken. Op die manier maakt de organisator vzw FIK het festival maximaal toegankelijk. We wensen je veel plezier toe.

Beste, Is dit dan ook het festival food of is dit nog iets anders? En wanneer begint dit dan of is dat dan ook vanaf 15u?