Zomerdrinks Wijkgericht Sociaal Werk

Ontmoet je nieuwe wijkteam!
 

Vind jij je weg al naar het wijkcentrum in jouw buurt? Dan heb je het misschien al gezien. Er zijn heel wat nieuwe gezichten bijgekomen in je wijkcentrum. Dat heeft alles te maken met de nieuwe werking van het OCMW, die nu Wijkgericht Sociaal Werk heet.

Net omdat er zoveel veranderd is, willen onze teams zich graag nog eens aan de buurt voorstellen. Hiervoor organiseren we een zomerdrink in alle wijkcentra in Kortrijk. Deze gaan door in de zomermaanden vanaf juni tot september.

De zomerdrinks worden niet enkel een gezellig moment waar je met je buren samen kan komen. Het is ook een fijne manier om je wijkteam te leren kennen. In een ontspannen sfeer kan je een gesprek aanknopen met een maatschappelijk werker of woonzorgverlener om te horen wat een wijkteam allemaal voor jou kan betekenen.

Ken je je weg naar het wijkcentrum al? Ook voor jou kan de zomerdrink interessant zijn. De nieuwe werking zorgt voor heel wat nieuwe mogelijkheden. En het is de uitgelezen kans om de medewerkers eens op een andere manier te leren kennen.

Wijkteams_voiture_2

Data zomerdrinks

Juni

Wijkcentrum De Zevenkamer Heule
23 juni 2023


September

WOC de Troubadour 
15 september 2023

Wijkcentrum Bellegem 
20 september 2023

Wijkcentrum Zonnewijzer
21 september 2023

WOC 't Cirkant Marke
27 september 2023


Deze datums komen nog: 

Wijkcentrum De Bildings

Wijkcentrum Overleie