Winterbars en -terrassen

Zin om naast de kerstmarkt ook in andere winterse sferen een drankje en hapje te nuttigen? Kom dan zeker langs in een van onze 4 pop-up winterbars of geniet met een warm dekentje op een van de vele speciaal ingeklede winterterrassen in de binnenstad.

Kortrijk telt dit jaar maar liefst 4 pop up winterbars:

Moose bar:

Het concept van deze bar bestaat reeds enkele jaren in Antwerpen en hasselt. Nu ook voor het eerst in kortrijk. Kom langs en geniet van de typische ober Beieren sfeer aan Kortrijk XPO. Prosit!

Ga naar de Facebookpagina van Moose bar

SIBÄRIA:

Het voormalig pand van de Limelight wordt tijdens winter in Kortrijk omgetoverd tot een heuse feel good winterbar. Gezinnen zijn zeker welkom en de kids kunnen ravotten in de speciaal ingericht kids corner.

Ga naar de Facebookpagina van Sibäria

Chalet Wünderbar:

Het domein de Blauwe hoeve in de Doorniksesteenweg krijgt volledige winterse make over. Kom langs en geniet van de wintertuin en chalet bij een hapje en een drankje. Bekijk zeker ook de kalender voor de vele optredens en speciale activiteiten.

Ga naar de Facebookpagina van Chalet Wunderbar

Papago pop up:

Geniet van de sfeervolle winterbar in een oase van rust midden in het groen in het hartje van de binnenstad. Genieten van de open haard in een lounge zetel, wijnproeven, klassiek concert, … het kan hier allemaal.

Ga naar de Facebookpagina van Papago popup

Winterterrassen

Heel wat Kortrijkse horecazaken dragen bij tot de winterse sfeer beleving van de stad. Van de verlaagde Leieboorden, winkelstraten en diverse andere (verborgen) plekjes. Wikkel je zeker rond in een warme fleece en geniet van een natje en een droogje.

Een greep uit de diverse terassen: Bar Central, T plein, Vagant, Vesper, frituur Pitstop, café 56, de geverfde Vogel, diverse zaken op de Grote Markt en nog veel meer.

Dienst Toerisme maakte met het wandelplan Winterwandeling in Kortrijk een handig overzicht van alle locaties die je zeker de komende winter niet mag missen. Je vind dit plannetje in de openbare gebouwen van de stad en online.

Bekijk de info van de Winterwandeling