Verborgen Kerstmarkt

15 december 201816 december 2018

De organisatie Zomer van Overleie belooft opnieuw een gezellige pot kerstsfeer op zaterdag 15 en zondag 16 december. Meer dan 30 lokale handelaars, 2 jeugdkoren, een gospel ensemble, de hottub, Paix Dieux, DJ Franz & Gerda….. De traditie - want dit is reeds de 4e editie - om dit alles op een ‘verborgen’ plek te laten plaatsvinden wordt gewaardeerd door de vele bezoekers. 

De Verborgen Kerstmarkt is door de jaren heen iets minder verborgen geworden maar heeft niet ingeboet aan unieke, creatieve sfeer. Die sfeer wordt vooral gecreëerd door de vele buurtbewoners en jonge handelaars van de buurt die de handen in elkaar slaan en alles van begin tot einde opbouwen.

Meer dan 30 regionale handelaars bieden hun waren aan; unieke kerstkaartjes, kinderspeelgoed, custom made wenskaarsen, …..

Daarnaast zorgt het Sint Amandscollege Zuid voor muziek ‘op aanvraag’ voor de Warmste Week. De juffen bezorgen je de info over het goede doel (vzw school&ziek zijn) en de directeur draait met de glimlach jouw aangevraagde plaat.

Het jeugdkoor van Harelbeke op zaterdag en de KlikKlaks op zondag verzorgen het muzikale samen met het gospel ensemble Goodnews Gospel uit Marke.

Kom je in skitenue? met een ski attribuut? Dan krijg je zaterdagavond van DJ Franz & Gerda een gratis drankje. Ze zorgen op zaterdag avond voor de nodige après-ski-hut-sfeer en draaien al wat  zot is in retro skipak.

Er valt dus veel te beleven op deze unieke kerstmarkt, de moeite waard om je te begeven naar de Proosdijtuin van het Sint Amandscollege op Overleie.

Wanneer? Zaterdag 15/12 van 14 tot 20 uur en zondag 16/12 van 10.30 tot 18 uur.

Waar? site Proosdij, Sint-Amandscollege basisschool Noord / Guldensporencollege Kaai op Overleie, Kollegestraat 6-8