Parkeren

P+B/P+R Wembley biedt gratis plaats voor wie met de wagen naar Kortrijk komt en met de fiets of bus verder wil. Ook op P+R Hoog-Kortrijk parkeer je gratis. Een bus van De Lijn brengt je om het half uur gratis naar het centrum en terug.
In de ondergrondse parkeergarages P Schouwburg, P Veemarkt, P Budabrug, P K in Kortrijk en P Houtmarkt parkeer je het eerste uur gratis. Hetzelfde geldt voor P Kortrijk Weide, P Haven en P Broeltorens, allen op wandelafstand van het centrum.

Lees hier meer over via de website van Parko

 

Bewaakte fietsenstalling

Je vindt een fietsenstalling naast de ingang van P Budabrug. De stalling is opgesplitst in twee zones. Het eerste deel is gratis en publiek toegankelijk tussen 6 uur 's morgens en 2 uur 's nachts, de tweede zone is voorbehouden voor abonnees (24u/24u).
In de publieke stalling kunnen 72 fietsen terecht. Er zijn ook speciale plaatsen voor bakfietsen voorzien. In de zone voor abonnees kunnen 70 fietsen staan. Fiets je de stad binnen vanuit Kortrijk Zuid, dan vind je ook een bewaakte en gratis fietsparking voor 450 fietsen onder K in Kortrijk. Je neemt de ingang via de fietslift in de Sint-Jansstraat.