Nog meer winteractiviteiten

Kerstbeurs

5 december - Budafabriek
Kerstbeurs, in samenwerking met Oxfam Wereldwinkel Kortrijk
en de Mondiale raad in Budafabriek.

Kerstconcert met Dana Winner

  • Wanneer: Donderdag 19 december van 14uur, deuren open van 13u, ENKEL kaarten in voorverkoop, kaarten te koop vanaf 15 oktober  
  • Waar : Sint Maartenskerk dichtbij de markt van Kortrijk
  • Wat: Kerstconcert met Dana Winner  georganiseerd vanuit Sint Vincentius woonzorgnetwerk
  • Meer info?

Cheers

De perfecte overgang van oud op nieuw beleven?  Dat kan op een stijlvolle manier tijdens het eindejaarsgala “Cheers” in Kortrijk Xpo met tal van lokal DJ-heroes.
Meer info 

Maria's corner

Laat je eindejaarscadeautjes in stof inpakken volgens de aloude Furoshiki methode uit Japan. In de event- en exporuimte bij Maria's corner staat er tijdens de eindejaarsperiode iemand ter beschikking die al je cadeautjes inpakt, of je begeleidt in het zelf inpakken. Je geschenkje in stof ingepakt is origineel en ecologisch gezien een topper! Het stofje is immers niet alleen oneindig herbruikbaar als geschenkverpakking: al naargelang het soort stof en de grootte kan het ook dienst doen als sjaaltje, tafelkleedje, handdoek, luier, servet... Kortom: 2 cadeautjes in 1!

Lange-Brugstraat 8 Kortrijk (hoek met Grote Kring)

Sabine’s kleiatelier

Dit jaar gaat Overleie voor Kerstplezier voor klein en groot.
Ons Kerstpad leidt jou naar de leukste winkels van Overleie waar je orignele cadeautjes kan shoppen. Tegelijkertijd kunnen je kids zich helemaal uitleven in onze « Waar is Rudolf » zoektocht! Wie weet, winnen ze wel de hoofdprijs? De feesteliijke opening van ons Kerstpad gaat door op zaterdag 7 december om 16u. Wees er zeker bij, we hebben tal van verrassingen in petto! Je kunt ons Kerstpad volgen vanaf 7 december tot en met 24 december.

Overleiestraat 29

Empty Shop 

Een Empty Shop is een winkel die zichzelf vult. Tijdens de warmste week opent De Kringloopwinkel zo’n Empty Shop in Texture en in het sociaal restaurant VORK. In Texture vullen we de shop met kledij, in VORK gaan we voor een shop vol servies en ander keukengerei. De Empty Shops zijn effectief open voor verkoop tussen 18 en 24 december. De opbrengst gaat naar Refu Interim.