Kerstshoppen in de binnenstad

04/12>08/01

Bij kerst hoort natuurlijk shoppen en dan ben je in het stadscentrum aan het juiste adres.

Super Shopping

Op zondag 4 december vindt de trekking van Super Shopping plaats waarbij je €20.000 kan winnen. Enkel aanwezigen kunnen winnen. Vergeet ook zeker niet om tijdig je lotjes in de urne te deponeren. Dit kan op 4 december vanaf 10 uur in de urne op het Schouwburgplein. Tijdens de eindshow is er een gratis optreden van De Romeo’s.

Zondag 4 december vanaf 13 uur op het Schouwburgplein

Koopweekends

Heb je nog een cadeautje nodig voor onder de kerstboom? Dan vind je tijdens de koopweekends in december beslist wat je zoekt. Tijdens de koopzondagen op 4, 11 en 18 december zijn de winkels in de binnenstad en K in Kortrijk open van 10 tot 18 uur. Op vrijdag 23 december blijven de winkels zelfs uitzonderlijk open tot 22 uur. Op 24 en 31 december zijn de meeste winkels open tot 17 uur. Ook het shoppingcenter K in Kortrijk is dan open tot 16 uur. De wintersolden gaan op dinsdag 3 januari van start. Geen vakantie meer op dat moment? Plan je koopjesjacht dan tijdens het koopweekend op 7 en 8 januari. Op zondag 8 januari openen de meeste winkels in de binnenstad en het shoppingcenter K in Kortrijk de deuren van 10 tot 18 uur.

www.shop-in-kortrijk.be
www.k-in-kortrijk.be

Opgemaakt op: 22/11/2016

Reactie toevoegen

Reacties

Niets van! Enkel K en een paar winkels in de winkelstraten open op 4/12. Hoe triestig zeg! Hoe wil Kortrijk zich eigenlijk profileren?