Nieuwjaarsdrink

05 januari 2019

...op het Schouwburgplein zaterdag 5 januari vanaf 18.30 uur

Krijg je maar niet genoeg van de eindejaarsfeestjes? Het stadsbestuur nodigt alle Kortrijkzanen uit voor een receptie op het Schouwburgplein. Kom samen met jouw familie, vrienden en buren langs en breng een toost uit op het nieuwe jaar.

Na het uitstapje van vorig jaar naar het nieuwe Nelson Mandelaplein op Kortrijk Weide, komt de nieuwjaarsdrink voor de Kortrijkse inwoners terug thuis in het stadscentrum. Op zaterdagavond 5 januari vanaf 18.30 uur is iedereen welkom op het Schouwburgplein.

Aan de chalets van de kerstmarkt kan je terecht voor een frisse pint, frisdrankje, glühweintje of warme chocolademelk. Hongerige magen worden gevuld met een pakje friet, een bakje pasta, een zakje oliebollen of een proevertje van de wereldkeuken.

Breng gerust de kroost mee, want er is ook animatie voor de kleintjes. Het stadsbestuur draagt de diversiteit in onze bruisende stad hoog in het vaandel. Om dit te benadrukken zorgen enkele keukenprinsen en -prinsessen met een verschillende culturele achtergrond voor exotische hapjes. Heb je zelf nieuwe Kortrijkzanen als vrienden of buren? Nodig hen mee uit en samen maken we er één groot feest van!