MarcT de Triomphe

PROGRAMMA   BLOG   FACEBOOK   DEELNEMERS

Op de Veemarkt start vanaf zaterdag 16 december MarcT de Triomphe. Onder de Arc de Triomphe worden net als andere jaren geschenken gedoneerd voor wie pakjes kopen in deze eindejaarsperiode minder evident is. Maar MarcT de Triomphe is ook de verzamelplek voor wie in Kortrijk iets wil doen rond de Warmste Week.

Verschillende partners zorgen voor een heel gevarieerd en boeiend programma op de MarcT die dit jaar loopt van zaterdag 16 december tot zondag 24 december. De markt is elke dag open van 13 tot 20 uur en werkt telkens met een vrije bijdrage. Het betekent dat je bijvoorbeeld zelf kiest hoeveel je voor je warme chocomelk betaalt of hoeveel je doneert voor je favoriete plaatje.

Op deze warme en atypische kerstmarkt zal gedurende de hele week van alles te doen zijn. Van muziekoptredens en live radio met Radio Quindo tot een kindernamiddag georganiseerd door buurtwerk V-Tex. Van cake eten voor het goede doel tot ontmoetingen onder de wensboom. Van de Warmste Loterij tot de verkoop van chocolapotjes voor het Ventiel.

Op de slotshow op zondag 24 december maken we de opbrengst van de MarcT de Triomphe bekend.

MarcT de Triomphe is een organisatie van vele Kortrijkse sociale organisaties met als kernspelers De Stuyverij, Stad Kortrijk, Howest, Designregio Kortrijk en radio Quindo, met de gewaardeerde steun van Drukta en Lions Mercurius Kortrijk.