Kerstmarktjes Kortrijk en deelgemeenten

Kerstmarkten doen het gezien de timing altijd goed tijdens De Warmste Week. Ook in Kortrijk pikken heel wat organisatoren van kerstmarkten in op deze gelegenheid. Met Bellegem for Life zamelen verschillende Bellegemse verenigingen op zaterdag 21 december geld in voor verschillende doelen. Op woensdag 11 december palmt Woonzorgnetwerk Sint-Vincentius de Houtmarkt in met een eigen kerstmarkt. Wegens het grote succes van vorige edities, vindt die voor het eerst plaats buiten de muren van het woonzorgcentrum. Iets kleinschaliger is de Kleinste Kerstmarkt ter Wereld van Theater Antigone: een mobiele kerstmarkt met minikraampjes die er om de vijf minuten anders kan uitzien. Alles wat vanuit de kleine kramen verkocht wordt, is ten voordele van De Bolster. 

Kerstmarkt op de Houtmarkt

  •  woensdag 11 december van 14u tot 18u
  •  op de Houtmarkt en in het Sint Vincentius woonzorgcentrum Houtmarkt 33, Kortrijk
  • Kerstmarkt georganiseerd vanuit Sint Vincentius woonzorgnetwerk maar ook met organisatie vanuit de buurt van het Sint Vincentius woonzorgnetwerk
  • Meer info

168 uren van Marke

Marke verenigt alle warme acties voor De Warmste Week onder één noemer 'de 168 uren van Marke'.  Zes dagen lang is Markeplaats het centraal punt met optredens en animatie. Maar ook in de rest van Marke zijn heel wat initiatieven voor het goede doel. 

Markeplaats, 18 tot en met 23 december.

Meer info

Kerstmarkt kerkplein Heule

Kom op onze 2de Heulse kerstmarkt genieten van de kerstsfeer onder de kerktoren. 
Proef van een heerlijk kerstbiertje ‘Chouffe N’Ice’ of streekbieren zoals Le Fort, Omer, Brugse Zot, een jeneverke ... Of liever van een glaasje champagne ? 
Klein hongertje ? Geen probleem, er is genoeg voorzien... 
Iedereen is van harte welkom. We zien elkaar op 21/12 vanaf 17u. 
Meer info

Nostalgisch kerstmarktje Heule

Vrijdag 13 december vanaf 17 uur...terug op deze unieke locatie...een warm gebeuren, waar er weer van alles te beleven valt...talrijke standjes...een verwarmde dranktent...opbrengst gaat dit jaar naar....extra attentie voor de ouderen en de zieken van onze parochie...ondersteunen van de tocht naar Ieper voor het 6de leerjaar van VBS DE WATERMOLEN......en VZW HET VENTIEL via de WARMSTE WEEK.

Meer info

Winternacht Rollegem

21 december om 17u
Opening met drumband, kinderanimatie, verschillende eet en drankstandjes, snoepenworp door plaatselijke verenigingen, muzikale omlijsting.

Kerst op Platse Bissegem

13 december om 18u
Kerstfeest met verschillende activiteiten zo wel voor jong en oud.
Verkoop standen voor handelaars,vereniging of goede doelen.
Dit jaar is er ook een muzikale act voorzien.

Bellegem for life

Bellegemse verenigingen bundelen de krachten en
organiseren 1 groot evenement ifv de warmste week op zaterdag 21 december.