Emma en De Warmste Boomhut

23 november 201924 december 2019
Emma & De Warmste Boomhut

Help mee aan De Langste Sjaal voor Emma & win De Warmste Boomhut

Actie in het kader van De Warmste Week van Artilignum, Stad Kortrijk en de handelaren van Stad Kortrijk, ten voordele van Make-A-Wish®  met dank aan BolwerkDe KringloopwinkelVeritas & Katia by Studio Stitch.

Volg en like onze actie op Facebook.

Emma wenst

Emma is het reuzenkind van de Kortrijkse reuzen en klokkenluiders Manten & Kalle. Ze meet 5,1 meter en is zes jaar oud. Nu het kouder wordt en De Warmste Week naar Kortrijk komt, wenst Emma … een lange warme sjaal. En hiervoor vragen we jouw hulp.

Koop een lotje

Je kan Emma helpen door een lotje te kopen van 5 euro. Per verkocht lotje doe je Emma's sjaal groeien met één rij, steun je het goeie doel Make A Wish® en maak je kans om De Warmste Boomhut te winnen, geschonken door Artilignum. De Warmste Boomhut kan je vanaf 20 november bezichtigen op het Jozef Vandaleplein.

Bovendien kan je met het lotje dat je aankocht bij één van de centrumhandelaars een gratis schaatsbeurt krijgen op de ijspiste op de Grote Markt (waarde € 7).

Ik wil een lotje kopen

Help breien

Van 15 tot en met 22 december breien we samen aan Emma's sjaal vanuit een gezellig breihuisje op de Grote Kring. Wil jij helpen breien? Je kan registeren via onderstaande button.

Ik wil helpen breien

Ontmoet Emma

Op zaterdag 21 december kan je Emma ontmoeten tussen 10 en 18 uur: zij komt dan naar het breihuisje op de Grote Kring.

Op zondag 22 december wekken we allemaal samen Emma om 10 uur, kom je helpen?
Om 14 uur krijgt ze haar sjaal en gaat ze richting Leieboorden. Als we daar om 15 uur zijn, is het tijd voor haar middagdutje. Om 16u30 gaan we via de Grote Markt - waar Emma een Acte de Présence geeft - naar Het Warmste Plein (Nelson Mandelaplein). Emma loopt om 19 uur het plein op.

Win jij De Warmste Boomhut? - trekking op 24 december

Op dinsdag 24 december , om 14 uur, trekken we op het Jozef Vandaleplein de winnaar van De Warmste Boomhut. Als winnaar moet je in het bezit zijn van het geldige strookje met het identieke, getrokken nummer. 

De Warmste Boomhut heeft een waarde van 10.000 euro, wordt geschonken door Artilignum en kan je niet inruilen voor contanten. De verdere afspraken rond de locatie en het plaatsen van De Warmste Boomhut worden gemaakt via Artilignum, de schenker van De Warmste Boomhut.

Hoe koop ik een lotje?

De lotjes zijn te koop vanaf zaterdag 23 november 2019 tot en met zondag 22 december 2019. Je koopt ze bij een deelnemende handelaar of vanop afstand.

1. Bij een deelnemende handelszaak

Je kan één of meerdere lotjes kopen bij de deelnemende handels- en horecazaken in centrum Kortrijk, op Overleie en in de Doorniksewijk. Na aankoop vul je het afscheurstrookje in en deponeer je het in de urne bij de handelaar.
 

2. Vanop afstand

  • Je stort het bedrag (aantal gewenste lotjes x 5 euro) op het rekeningnummer van Emma en De Warmste Boomhut (BE22 0636 7622 7047) en vermeldt in de mededeling bij jouw overschrijving je e-mailadres en telefoonnummer.
  • Je stuurt een mail naar marleen.verschuere1(AT)telenet.be met vermelding van het aantal aangekochte lotjes en je telefoonnummer.
  • Nadien krijg je een mail met één of meerdere foto's van je toegekende genummerde loten. Wij noteren op het afscheurstrookje je naam en telefoonnummer en deponeren het in de urne voor de trekking van 24 december.
  • Bewaar de foto goed, deze geldt als je bewijs van aankoop.

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

Ons gekozen goede doel is Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen. Wij willen de kinderen gelukkig maken tijdens een uiterst moeilijke periode.
Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Deze organisatie vervult de hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen. De wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Samen met jullie dragen wij ook ons steentje bij aan de hartenwensen!

 
Deze actie werd mede mogelijk gemaakt dankzij

BolwerkDe Kringloopwinkel, Veritas & Katia by Studio Stitch.