Eindejaarsshoppen

Elke Kortrijkse buurt heeft zijn charmes

Kom je shoppen in Kortrijk? Neem dan voldoende tijd om de fantastische shopadresjes door de hele stad te koppelen aan de charmante wintersfeer die zowel handelaars als horeca creëeren gedurende Winter in Kortrijk. De beste manier om een winterdip te verdrijven, is je af en toe onderdompelen in de warme sfeer van de kerstmarkten.

Plan je uitstap

Gebruik je de wagen, fiets of het openbaar vervoer? Bezoek onze pagina met praktische informatie. Je vindt er handige parkeer- en vervoertips om je (namid-)dag ontspannen aan te vangen. Of surf naar www.shopinkortrijk.be/event/plan-je-uitstap/ om jouw slimste route te plannen.

Ga naar de praktische info

Unieke shopadresje

Kortrijk telt naast de ketenzaken ook tal van unieke shopadresjes. Laat je niet afschrikken door de werken in bepaalde buurten van onze stad. De unieke handelszaken in zowel de Doorniksewijk, de O.L.V.-straat en Rijselsestraat, op het  Overbekeplein en op Overleie verken je al wandelend of fietsend. Zo maak je meteen ook kennis met de gezellige winterbars en -terrassen waarvoor de Kortrijkse horeca de handen uit de mouwen stak. Of combineer het shoppen met
de winterwandeling van Toerisme Kortrijk.

Ga naar de info over de winterwandeling

Superkoopzondag

Zondag 10 december is een Superkoopzondag. Koop je op die dag voor €125, dan krijg je een cadeaubon ter waarde €20. Je kan op deze dag ook 1 elektrische fiets en 5 dubbele fietstassen, gevuld met leuke gadgets (lichtjes, spaakreflectoren, fietsbel) winnen.

Ga naar de website van de Superkoopzondagen   Ga naar de website van Shop in Kortrijk

Koopzondagen

Ook op 17, 24 en 31 december kan je op zondag naar hartenlust shoppen. Raadpleeg de openingsuren op www.shopinkortrijk.be. Plan ook alvast zondag 7 januari in de agenda voor de soldenkoopzondag! Weet dat je op deze koopzondagen gratis
parkeert in de centrumparkings.

Bezoek de website van Parko

Kortrijkse cadeaubon

Ontbreekt je de tijd voor een zoektocht naar een origineel cadeau of heb je geen inspiratie? Dan is er nog altijd de Kortrijkse Cadeaubon. Deze bon gebruik je in verschillende winkels in de binnenstad én in het winkelcentrum K in Kortrijk. De bon heeft een minimumwaarde van €10, een maximumwaarde van €50 en blijft 1 jaar geldig. De Kortrijkse cadeaubon koop je aan bij de infobalie K in Kortrijk (verdieping -1), Toerisme Kortrijk (Begijnhofpark) of de onthaalbalie van het stadhuis (Leiestraat 21).

De openingsuren van de verkooppunten en de handelszaken vind je op www.kortrijkcadeaubon.be.

Ga naar de website van de Kortrijkse cadeaubon

Iets ophalen in de binnenstad?

Heb je catering besteld bij de horeca of handelaars in de binnenstad? Moet je nog kledij ophalen bij de stomerij of een ander klusje klaren? Doe dit bij voorkeur 's morgens op of maak gebruik van de shop & go plaatsen. Is een half uurtje niet voldoende? In de centrumparkings parkeer je het eerste uur gratis.

Bezoek de website van Parko