Gastsprekers

gastsprekers

Gezondheid

Consultatie LEIF
Iedere 4de dinsdag van de maand van 9 tot 12 uur in Wijkcentrum De Zonnewijzer. 
Gratis. Wel vooraf inschrijven.
LEIF staat voor LevensEinde Informatie Forum en informeert burgers en patiënten rond waardig levenseindezorg. De LEIF-medewerker geeft antwoorden op verschillende vragen rond euthanasie, orgaandonatie en veel meer. 
Inschrijven

Algemeen

De Klimaatopwarming en hoe ze af te remmen
Dinsdag 26 november om 20 uur in OC Marke
VVK € 5 / ADD € 7
Weerman Frank Deboosere geeft tekst en uitleg bij de opwarming van de aarde en  het veranderende klimaat, maar hij kijkt ook naar België, naar ons dagelijkse leven en wat we kunnen doen om het klimaatprobleem op te lossen.
Inschrijven

Reisverhaal Georgië
Dinsdag 12 november om 14 uur in Wijkcentrum 't Cirkant.
3 euro (koffie inbegrepen). Inschrijven kan tot 5 november. 
Inge Grillet komt vertellen over haar ervaringen in Georgië, een onbekend maar waanzinnig mooi en vriendelijk land. Een land vol geweldige geschiedenis en ongeëvenaarde natuurpracht, gelegen in de zuidelijke Kaukasus in Oost-Europa, tussen de Zwarte en de Kaspische Zee.
Inschrijven

Reisverhaal Ladakh (India)
Vrijdag 13 december om 14 uur in Wijkcentrum 't Cirkant
3 euro (koffie inbegrepen). Inschrijven kan tot 6 december.
Bart Hautekiet en Christelle Bossuyt vertellen over hun ervaringen in deze dunbevolkte regio in het oosten van de Indiase deelstaat Jammu en Kasjmir. Een land vol geuren, kleuren en tegenstellingen met prachtige natuur, diverse religies, kloosters,...

 Inschrijven

Digitale wereld

LibreOffice
Donderdag 31 oktober om 14 uur in OC Aalbeke.
1 euro (koffie inbegrepen). Inschrijven ter plaatse.
LibreOffice is open bron kantoorsoftware die vrij en gratis te verkrijgen is voor windows, OS X, Android en Linux. In deze workshop overlopen we een aantal tips en tricks voor de populaire onderdelen van dit kantoorpakket.
Inschrijven