De Warmste Week Wijkteams

wijkteamswarmsteweek

Schrijf je nu in voor de Warmste Markt in de V-Tex

Op Zondag 15 december organiseren we in de V-Tex de warmste markt ism KortRIJK Aan Culturen en Barotheek. Dit van 9.30 tot 18 uur.  Verkoop jij iets voor De Warmste Week? Wij brengen iedereen samen onder 1 warm dak. De markt gaat dus binnen door.

Gratis verkoopstandje aanvragen.  

Wees snel, de plaatsen zijn beperkt. 
 

2dehandsbeurs bij Wijkteam Heule

Kom snuffelen. Doe een koopje en steun VZW Zonnebloem. Enkel accessoires, speelgoed, keukenmateriaal, elektro en huishoudmateriaal (geen kledij of grote meubelen).  De 2dehandsbeurs gaat door op zaterdag 7 december van 14 tot 18 uur in Wijkcentrum De Zevenkamer, Peperstraat 141 Heule. 
Wil je nog spullen binnenbrengen? Dat kan. Mail naar wijkteam.heule@kortrijk.be 
 

Wijkteams Kortrijk verkopen Warmebuur-pins ten voordele van Tele-Onthaal

Vanaf 18 november kan je in de wijkcentra een warmebuur-pin kopen voor €2. Draag deze pin op een zichtbare plaats en start een warm gesprek met je buur. Zo zorg je voor wat meer warmte in je straat. Het is niet evident om te zeggen dat het eens wat minder gaat. Heel wat mensen streven naar absoluut geluk en soms valt er eens iets tegen. Deze actie wil het belang van een goeie babbel in de verf zetten en Kortrijkzanen stimuleren initiatief te nemen om een warm gesprek te starten met de naaste buren.
De opbrengst van deze verkoop gaat naar Tele-Onthaal.