HAP foodtruck

Op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei komt het HAP foodtruck festival opnieuw naar Kortrijk. De mobiele keukentjes toveren het Begijnhofpark om in één groot sfeervol openluchtrestaurant. Gezellige zithoekjes, straatmuzikanten, kinderanimatie en lekker eten zorgen ervoor dat het festival een broedplaats is voor sociaal contact.

Van bakfiets, oude Citroën bestelwagentjes tot authentieke Italiaanse piaggio 3 wielertjes, alles wat maar wielen heeft wordt omgebouwd tot een hippe food Truck waar beleving , showcooking en lekker gerechtjes centraal staan.  Vanuit deze leuke foodtrucks serveren ze het lekkerste eten met verse ingrediënten. Ze brengen showcooking tot een nieuw niveau en bereiden gedroomde gerechten gebaseerd op ontelbare wereldkeukens.

 

Van het moment je dit gratis festival betreedt worden al je zintuigen gestreeld in een betoverend gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance. Als de nacht valt toveren de vele lichtjes het park om in een dromerige sfeer die onze lieve bezoekers nog lang zal bijblijven.

 

Aan de bar vind je een rijk aanbod wijnen geselecteerd door een erkende & gepassioneerde sommelier, deze lekkere wijnen sluiten naadloos aan bij de geserveerde gerechten. Hiernaast vind je een trendy bar waar overheerlijke Gin-Tonics & Cocktails bereid met veel liefde voor perfectie. Als dat nog niet voldoende is kan je in een authentiek cafeetje genieten van 8 "Belgische Speciaalbieren" op tap.

 

Gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes… zorgen ervoor dat dit GRATIS festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

 

Ook voor onze kleinste "happers" is er animatie en entertainment in een mooi kinderdorp voorzien zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze topdag beleven.

 

Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom!

 

Als kers op de taart is het HAP - Food Truck Festival volledig gratis toegankelijk!

 

 

Meer info op de website : www.hapfestival.be

 

Opgemaakt op: 12/04/2017

Reactie toevoegen