Superkoopzondag

05/03

Zondag 1 oktober wordt de tweede van drie koopzondagen georganiseerd. Alle bovengrondse en bijna alle ondergrondse parkings zijn op die dag gratis. Er zullen koopcheques worden uitgedeeld.

In ruil voor 125€ kastickets krijg je 20€, vrij te spenderen  .Een echt Kortrijks Kinderland zorgt ervoor dat ouders ongestoord kunnen shoppen terwijl hun bengels de tijd van hun leven hebben. Kortom de ganse binnenstad ademt shoppen voor het ganse gezin!

 

Waardebon

Zowel de winkels in de winkelwandelstraten als K in Kortrijk zijn die dag geopend. Wanneer je die dag voor 125€ spendeert, kun je de kastickets inruilen in de voormalige wasbar van  tegen een waardebon van 20€. Die cheque kun je vrij spenderen die dag. Het gaat om één kaart per gezin zolang de voorraad strekt.

 

Openbaar Vervoer

De Lijn vervoert gratis alle reizigers die op-en afstappen op het grondgebied Kortrijk (inclusief deelgemeenten) op zondag 5 maart. Iedereen kan dus gratis met de Lijn vanuit de deelgemeenten naar het centrum afzakken.

 

Parkeren

Alle ondergrondse en bovengrondse parkings van parkeerbedrijf Parko zijn die dag gratis *.  De slagbomen van die parkings zullen open staan en je zal vrij kunnen in- en uitrijden.

Fietsen

Iedereen die met de fiets naar de koopzondag komt krijgt een gratis fietsonderhoud cadeau. Je fiets wordt nagezien op een aantal cruciale punten en waar nodig wordt een kleine herstelling uitgevoerd. Verder is er ook één elektrische fiets per koopzondag te winnen! 

In K in Kortrijk zal een echt kinderparadijs verschijnen. Ouders zullen hun bengels met een gerust hart kunnen afzetten in deze leuke en veilige speelomgeving.

 

Ga naar de website van Superkoopzondagen 

 

 

Opgemaakt op: 16/01/2017

Reactie toevoegen