Opening nieuwbouw 2020

Wijzigingen voor Wasper

In de krokusvakantie van 2020 openen we feestelijk onze nieuwbouw op De Warande waar de Speelpleinwerking tijdelijk naartoe verhuist. Zo maken we plaats voor de bouw van een nieuw speelpleingebouw . Dit wil zeggen dat er vanaf de krokusvakantie van 2020 enkele wijzigingen zijn voor de dagelijkse werking van Wasper. 

parking De Warande

De hoofdingang opent opnieuw

Auto

Voor wie met de auto komt, de hoofdingang met parking langs de R8 opent opnieuw. Het adres is Ringlaan 30a-8501 Heule-Kortrijk. 

Te voet, met de bus of fiets

De ingang via Heirweg 132 (kant Ring Shopping Center) is enkel toegankelijk voor wie te voet, met de fiets of met de bus komt. Hiernaast vind je de wegbeschrijving vanaf de Heirweg 132 tot op onze parking. 

Te voet of met de fiets kom je via de Vlaanderenstraat of de Izegemsestraat ook vlot op het domein van De Warande. 

Warande wegwijzer

Nieuw onthaal

Via de hoofdingang (auto) of het centraal plein (fiets, bus, te voet) kom je via het volgen van de pijltjes vlot tot bij het nieuw onthaal.

aankoop ticketjes, intekenen en uitschrijven 

De aankoop van ticketjes, UiTPAS en het intekenen tussen 7-9u30 of tussen 12u30-13u30 of uitschrijven om 12u of tussen 16-17u30 gebeurt allemaal vanuit dit nieuwe onthaal. Het witte gebouw dat voorheen gekend was als onthaal, sluit de deuren. 

Warande nieuwbouw

Verhuis van lokalen

De gekende onthaal- en speellokalen (lokaal 1, 5 of 6), de keuken, refter, 
materiaalberging en EHBO
verhuizen ook naar de nieuwbouw. Wie waar speelt, zal duidelijk aangegeven zijn per lokaal. 

Ophalen kinderen en UiTPAS 

Kinderen

We blijven wel buiten spelen op de gekende speelzones: ‘mini’ en ‘maxi’- terrein en dit tot we naar huis gaan. Tussen 16 en 17u30 worden de kinderen dus nog steeds daar opgehaald.

Rugzakken en UiTPAS 

De rugzakken en UiTPAS haal je op aan het onthaal van de nieuwbouw. 

 

Nieuw grondplan 

Lokalen 1 t.e.m. 6 zijn verhuisd van het voormalige gebouw (lichtblauw op het plan) naar de nieuwbouw. Ook het onthaal vind je in de nieuwbouw. Het voormalig onthaal en de lokalen zijn niet meer in gebruik, met uitzondering van de toiletten.

Grondplan De Warande 2020