Sport je warm

09 december 201921 december 2019

Naar aanleiding van de Warmste Week sporten we ons warm voor De Korf vzw. Dit is een organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg die inzet op op integrale begeleiding van kinderen en jongeren. Veel van deze kinderen en jongeren nemen deel aan onze sportkampen of jaaractiviteit. 

De Korf vzw

Fitness   Aerobic

fitness

Fitness

Van maandag 9 december t.e.m. zaterdag 21 december worden in de fitnesszaal van Sportcampus Lange Munte 2 loopbanden, 2 crosstrainers en 2 hometrainers specifiek voorbehouden voor een actie in het kader van de Warmste Week. Iedereen (vanaf 14 jaar) die een sportieve inspanning wil leveren voor het goede doel (vzw De Korf) kan deelnemen mits in te tekenen voor één van deze toestellen en een vrije bijdrage te doen voor dat goede doel. Ook niet-leden zijn welkom. 

De actie gebeurt tijdens de gewone openingsuren met uitzondering van 18 december. Dan is de fitness gesloten omdat de Warmathon doorgaat aan de Lange Munte en we moeilijk bereikbaar zullen zijn. 

Zaterdag 21 december

organiseren we een slotmoment i.k.v. van de Warmste week voor vzw De Korf. De fitness in de sportcampus Lange Munte is doorlopend open van 9u30 tot 19u30. Ook is er een vrije toegang voor niet-leden, neem dus gerust je vriend(in) mee.

Elke uur vanaf 12u30 kan je vrij deelnemen aan 15’ sessies workout o.a. rompstabilisatie, buikspieren, bodysculpt, quickfit, dynabands, step-aerobic.

Hoe deelnemen? 

Wie interesse heeft kan als volgt een plaatsje reserveren: 

  • tijdens de fitnesssessies ter plaatse via de fitnessbegeleider
  • telefonisch (056 278000) tijdens de kantooruren

Je kan online de vrije plaatsen checken en zelf de duur van je reservatie bepalen. 

Reservatierooster

Meld je aan bij de fitnessbegeleider en betaal een vrije bijdrage voor deel te nemen.

aerobic

Aerobic

Op zaterdag 21 december vanaf 19u30 is er eveneens in Sportcampus Lange Munte in zaal 5 een aerobic happening met kerstanimatie. Sportpluslesgevers maken er samen met jullie graag een swingende avond van!

Voor de aerobicsessie hoef je niet te reserveren, deze is vrij toegankelijk voor iedereen. Ter plaatse betaal je aan de ingang een vrije bijdrage alvorens deel te nemen.