Jouw actie registreren en promoten

De Warmste Week

Vanaf vandaag kan je jouw acties registreren voor De Warmste Week.¬†ūüĒ•¬†Kortrijk en deelgemeenten willen hiervoor als gaststad het goede voorbeeld geven en minstens 1000 acties op poten zetten.

Heb je met je organisatie een pagina op Facebook? Maak dan zeker een Facebookevent aan over je actie. Vindt je actie in Kortrijk plaats? Stel dan de Facebookpagina van stad Kortrijk voor als medeorganisator. Zo breng je onze communicatiemedewerker op de hoogte van jullie actie en kunnen we het Facebookevent toevoegen aan de stadspagina op Facebook. Op die manier krijgen we een plek op Facebook waar we alle Kortrijkse acties verzamelen.

Wil je goed en ruim communiceren over jullie actie voor De Warmste Week? Maak dan ook zeker een evenement aan op UiT in Vlaanderen. Je maakt je actie extra goed online vindbaar.

Om aan stad Kortrijk door te geven dat je een actie organiseert, gebruik je het online formulier op de website van de stad.

Heb je als organisator van een actie in Kortrijk nog informatie nodig over hoe de stad jouw actie eventueel kan ondersteunen? Ga naar de info op de website van de stad..

OPGELET¬†| Het indienen van een actie via het online formulier van stad Kortrijk geldt niet als offici√ęle registratie van jouw actie! Dat doe je op de website van de Warmste Week.

Ga naar de website van De Warmste Week om je actie te registreren

Ga naar het online formulier van stad Kortrijk

Ga naar de website van UiT in Vlaanderen om promo te maken voor jouw actie

Ga naar de informatie voor organisatoren op de website van de stad