Bezorg ons jouw foto's of videofragmenten

Smatrphone foto (illustratie pxhere)

In aanloop van en tijdens De Warmste Week tonen we op onze sociale media-kanalen hoe Kortrijk zich 100% geeft voor het goede doel. Hiervoor rekenen we ook op jou! 🔥

Ben jij betrokken bij een actie, neem jij deel aan een actie of ben je gewoon getuige van een actie in Kortrijk? Deel je foto's en video's op sociale media en/of stuur ze ons op. Wie weet verschijnt jouw foto wel op onze kanalen!

Post it, gram it!

Post je zelf via jouw accounts op sociale media? Vergeet de hashtag #warmsteweekkortrijk niet en zet je post publiek zodat iedereen die kan delen.

Tag @stadkortrijk op je leukste foto’s en IG stories. Jouw post nemen we graag over op de officiële accounts van de stad!

Bezorg ons jouw bijdrage

 als het om één of enkele fotobestanden gaat van samen max. 12 MB: via e-mail naar communicatie@kortrijk.be 

 als het om verschillende foto- of videobestanden gaat: via Wetransfer (via de browser op jouw smartphone ga je naar wetransfer.com) naar communicatie@kortrijk.be

✔️ Bezorg ons bij jouw inzending ook wat uitleg: welke actie, waar en wanneer, wie,....

Fotorecht 📷

Wij respecteren jou als fotograaf en vermelden je naam als we je foto's en/of video's gebruiken. We zullen je beeldmateriaal niet gebruiken voor andere communicatie zonder dat we van jou daarvoor toestemming kregen.