De Warmste Week komt naar Kortrijk

Kortrik in vier en vlamme

Tijdens De Warmste Week, de grootste solidariteitsbeweging in heel Vlaanderen, maken we van Kortrijk samen met jou de warmste stad.

Heb je al meteen een leuk idee om iets te organiseren, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Heb je bepaalde vragen over het gebruik van het openbaar domein, bedelen van flyers, …?

Geef nu al jouw voorstel voor de warmste week door. Wij helpen jou graag op weg!

Mijn voorstel voor de warmste week

Kortrijk heeft beire veel goeste in De Warmste Week!

Van 18‌ tot 24 december is er opnieuw De Warmste Week. Studio Brussel komt in die week live uitzenden vanuit Kortrijk.‌ Samen met alle Kortrijkzanen willen we er één groot feest van maken, met heel veel muziek.

Er beweegt nu al veel in Kortrijk.‌‌ Er worden al heel wat acties georganiseerd in de stad en haar omgeving.‌ De inwoners van Kortrijk kijken duidelijk uit naar De Warmste Week. Daarom heeft Studio Brussel een reeks posters gemaakt. Met die posters kunnen de Kortrijkzanen laten zien dat ze klaar zijn voor De Warmste Week.‌ Of, zoals ze dat in Kortrijk zeggen: “Beire veel goeste in De Warmste Week!”.

Hang een poster voor je raam om te tonen dat Kortrijk warm loopt voor De Warmste Week

De posters worden verspreid vanuit het Studio Brussel Infopunt voor De Warmste Week. Dat infopunt staat sinds vorige week op het Nelson Mandelaplein.‌ In het infopunt kan je ook terecht voor al je vragen over de komst van Studio Brussel naar Kortrijk tijdens De Warmste Week. Het infopunt is open op woensdag van 14 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 14u. Kom je met de wagen naar het Nelson Mandelaplein? Je kan er één uur gratis parkeren. 

Actie organiseren, Warmathon lopen, vrijwilligerswerk doen

Je kan je dit jaar op verschillende manieren inzetten voor De Warmste Week.‌ Je kan een actie organiseren, je kan meelopen met de Warmathon of je kan je inzetten als vrijwilliger voor één van de goede doelen van De Warmste Week.

Meer info over De Warmste Week

Oes erte brandt
Ol twoppe vo
beire veel goeste
Kortrik in vier en vlamme