Vrijwilliger worden bij het onthaal van Wasper

Gepubliceerd op Vrijdag 13 mei 2022
onthaalmedewerker De Warande

Wil je je als jongere wel inzetten voor de speelpleinwerking, maar zie je je niet meteen als animator meewerken? Dan hebben we misschien een ander belangrijk vrijwilligerswerk voor jou! Ben je punctueel, computer-vaardig,  vriendelijk,  geduldig  en vooral: vrij tijdens de vakanties? Ben je een vroege vogel en beschik je over een vlotte babbel? Jij bent vast de persoon die we zoeken. 

Takenpakket

  • Inschrijven van kinderen voor de speelpleinwerking
  • Verkoop van UiTPAS, dagtickets,...
  • Uitleg verstrekken aan ouders
  • Zorgen voor inschrijvingslijsten
  • Andere administratieve taken

Uren

Je start elke dag om 6.45 uur om de kinderen vanaf 7 uur te kunnen inschrijven. Tussen 11.30 en 12 uur is er een pauze. Na het afsluiten van de middaginschrijvingen en afsluiten van de kassa's kan je terug naar huis (meestal rond 14 uur).

Ons aanbod

We bieden je een leuke werksfeer, alle nodige gerief en verwennen je tussendoor met lekkers. We latje je 's middags ook genieten van een belegd broodje en drankje.  Je geniet mee van de vakantiesfeer bij Wasper. Je ontvangt per dag ook een correcte vrijwilligersvergoeding. 

Informeren

Per vakantie zijn er twee plaatsen vrij in het administratief team. Als je geïnteresseerd bent om het team van administratieve krachten te versterken, neem dan met ons contact op via onderstaande link. We nodigen je uit voor een gemoedelijk kennismakingsgesprek. We geven je alle nodige uitleg en plannen een kennismakingsweek waarbij je alle taken leert uitvoeren. 

Schrijf je in als administratief vrijwilliger