Scholen uit Kortrijk op daguitstap of meerdaags verblijf naar De Warande

Gepubliceerd op Vrijdag 30 april 2021
Activiteit op het grasveld

Scholen uit Kortrijk op daguitstap of meerdaags verblijf naar De Warande

De Warande biedt een ruim verblijfcentrum midden de natuur, een groene oase van maar liefst 8,5 ha op een boogscheut van het stadscentrum van Kortrijk. De Warande beschikt over meerdere keukens, polyvalente lokalen en aparte slaapruimtes. Je kan er ook een tentenkamp opslaan.

Naast de verblijfaccommodatie biedt De Warande verschillende speelzones met speeltoestellen, een speelbos, speelheuvel, speelbeek met trekvlot, speelvijver, water- en zandspeelplaats, circustent,….

Uitdagende speelelementen

Verspreid over het domein vind je uitdagende speelelementen zoals de kabelbaan met schotelschommel, boomhut, spinnenweb klimtoren, kleine trampolines, glijbanen ….

De Warande verhuurt ook materiaal dat het (dag)verblijf nog leuker maakt: gocarts, kleuterfietsen, speelkoffers en -sets, zandkoffers, barbecuetoestellen, beamers en schermen,….

Dichtbij

Kiezen voor een daguitstap of meerdaags verblijf in de buurt? Denk aan De Warande. Dichtbij, maar toch heb je niet het gevoel nog in eigen stad te zijn. Je bespaart bovendien een verre verplaatsing. Momenteel zijn uitstappen voor het onderwijs weer mogelijk, vanaf 1 juni verwelkomt De Warande graag opnieuw scholen voor meerdaags verblijf.

Info

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bekijken. Altijd welkom voor een bezoek aan het domein en de accommodatie.