Buitenspeeldag op De Warande

Gepubliceerd op Donderdag 21 maart 2024
17 april 2024
Buitenspeeldag op De Warande
Buitenspeeldag op De Warande

Kom naar de gratis Buitenspeeldag

De Warande biedt op het leukste natuurlijk en avontuurlijk speeldomein op Buitenspeeldag op woensdagnamiddag 17 april een mooi aanbod aan activiteiten aan. Je ontdekt er prikkelende uitdagingen zoals klimmen, klauteren, hindernissen nemen en boogschieten. Voor die avontuurlijke activiteiten staan Sportievak en Oenanthe in. 

De animatoren van speelpleinwerking Wasper zetten hun beste buitenbeentje voor met een knutselactiviteit, gocartsparcours, kindergrime, dieren bezoeken. Koen, de imker van De Warande legt je uit waar de bijen leven. Je maakt er kennis met de bijenkasten en het werk van de imker.  

Speelzones

Op De Warande vind je die dag, zoals op alle dagen, in de verschillende speelzones leuke speelelementen, boomhut, trekvlot, trampolines, schommels, kabelbaan, glijbanen, speelvijver, zandzones….

Speelmaterialen

Uiteraard halen we ook onze buitenspeelmaterialen boven. De jongste kinderen leven zich uit met de kleuterfietsjes en peuterloopfietsjes op het bijzondere circuit.  

Kinder- en ouderbar

Er is ook een kinder- en ouderbar, een stand van het Huis van het Kind met een leuke activiteit voor de kleinsten. De Stroom vzw zet een toffe snoezeltent op en zorgt ook voor een sensorisch pad.

Breng zeker je UiTPAS mee en ruil je punten om tegen leuke omruilvoordelen aan de UiTPAS promostand. Heb je nog geen UiTPAS? Dan kan je hem gratis komen aanmaken!

Kom alles ontdekken op Buitenspeeldag op speeldomein De Warande tussen 13 en 17 uur. Je kan gratis deelnemen zonder vooraf in te schrijven. Kinderen komen naar de Buitenspeeldag onder begeleiding. Ze kunnen dus niet gewoon afgezet worden.

Wanneer?
Woensdag 17 april van 13 tot 17 uur. 

Waar?
De Warande Heule-Kortrijk. Parking via Ringlaan 30a, Kortrijk. Met de fiets of te voet? Je kan ook via ingang Izegemsestraat, Heule en ingang Heirweg 132, Kortrijk. 

Foto: Jonas Verbeke

grondplan Buitenspeeldag