Buitenspeeldag op De Warande

Gepubliceerd op vrijdag 10 maart 2023
19 april 2023
Buitenspeeldag op De Warande

Kom naar de gratis Buitenspeeldag

De Warande biedt op het leukste ‘avonatuurlijk’ speeldomein op Buitenspeeldag op woensdagnamiddag 19 april een heus buitenspeelpark aan. Je ontdekt er prikkelende uitdagingen zoals klimmen, klauteren, dansen en hindernissen nemen op verschillende springkastelen voor (jonge) kinderen en jongeren. Nieuw in het aanbod zijn laserkleiduifschieten en de longboards. 

Speelzones

Op De Warande vind je die dag, zoals op alle dagen, in de verschillende speelzones leuke speelelementen, boomhut, trekvlot, trampolines, schommels, kabelbaan, glijbanen, speelvijver, zandzones….

Speelmaterialen

Uiteraard halen we ook onze buitenspeelmaterialen boven. De jongste kinderen leven zich uit met de minigocarts, kleuterfietsjes en peuterloopfietsjes op het bijzondere circuit. De animatoren van speelpleinwerking Wasper zetten hun beste buitenbeentje voor met heel wat leuke activiteiten. Ze toveren mooie gezichtjes in de grimestand. Ze laten je de meeste punten scoren bij het eendjes vissen bij de vijver. Ze bieden begeleiding bij het toffe parcours voor de kleuterfietsjes. Ook de dieren van De Warande kijken uit naar jouw bezoek. Kom je ze voederen? 

Kinder- en ouderbar

Er is ook een kinder- en ouderbar en een promo-actie met UiTPAS. Win jij een lekkernij omdat je stempels verzamelde om jouw buitenspeelspaarkaart? Kom alles ontdekken op Buitenspeeldag op speeldomein De Warande tussen 13 en 17 uur. Je kan gratis deelnemen zonder vooraf in te schrijven. Kinderen komen naar de Buitenspeeldag onder begeleiding. Ze kunnen dus niet gewoon afgezet worden.

Wanneer?
Woensdag 19 april van 13 tot 17 uur. 

Waar?
De Warande Heule-Kortrijk. Parking via Ringlaan 30a, Kortrijk. Met de fiets of te voet? Je kan ook via ingang Izegemsestraat, Heule en ingang Heirweg 132, Kortrijk. 

Foto: Jonas Verbeke