Waarom kiezen voor Kortrijk?

Zin om samen van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen te maken
Zin om samen van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen te maken?

Kies dan voluit voor een job bij stad Kortrijk! Elke dag zet je je samen met meer dan 1800 collega's in voor dé Kortrijkzaan. Je komt terecht in een moderne, ambitieuze, innovatieve organisatie die snel en slim wil werken, vanuit een op-en-top klantgerichte dienstverlening. Een plek waar mensen met een zeg- en doe-mentaliteit mee kunnen bouwen aan een toekomstgerichte organisatie.

Ons aanbod qua dienstverlening is zeer divers, denk maar aan sport, cultuur, burgerzaken, kinderopvang, thuiszorg, sociale tewerkstelling, onderwijs, integratie, stadsontwikkeling, huisvuilophaling, groen, parkeerbeleid, armoedebestrijding, schuldhulpverlening, evenementen, economie, wegenwerken, woonzorgcentra ... De uitdagingen voor de diensten en de medewerkers zijn dan ook groot en evolueren voortdurend. Samen zorgen we ervoor dat het aanbod afgestemd is op de wensen en behoeften van de inwoners van stad Kortrijk, samen maken we van Kortrijk de beste stad van Vlaanderen.

Waar staan we voor?

Kortrijk kiest voor op-en-top klantentevredenheid dankzij snelle en slimme dienstverlening. Kortrijk is een stad waar iedereen meetelt. Kortrijk is trendsetter in Vlaanderen vanuit sterke partnerships en dankzij de inzet van medewerkers met een zegen-doe-mentaliteit. En dat weerspiegelt zich in onze waarden.

Meer weten?

 Waar vind je ons?      Vacaturenieuwsbrief     Organogram      Rechtspositieregeling       Deontologische code