Voordrachtenreeks Marke

05/10>15/03

Een overzicht van de voordrachtenreeks 2016-2017:

SVEN NYS
woensdag 5 oktober 2016, 20u

Maart 2016. Sven Nys neemt afscheid van het veldrijden. Na een professionele carrière van 18 jaar met 293 overwinningen - Belgische titels en wereldtitels - hangt de Kannibaal van Baal de fiets aan de haak. In deze voordracht geeft Sven Nys een unieke inkijk in een leven van toewijding en perfectionisme. Belangrijke elementen als teamwork, motivatie, focus en gedrevenheid komen aan bod. Een verhaal, rijkelijk geïllustreerd met talrijke voorbeelden.

vvk € 10 / add € 12

ISH AIT HAMOU
maandag 17 oktober 2016, 20u

Ish Ait Hamou is bekend als internationaal geprezen choreograaf en jurylid van 'So You Think You Can Dance'. In 2014 debuteert hij met zijn eerste boek 'Hard Hart', waarvan intussen meer dan 10 000 exemplaren verkocht zijn. Ook 'Cécile', het verhaal van de elfjarige Marokkaanse jongen Djibril en de Francaise Cécile, wordt een ontzettend succes. Zijn novelle 'Als je iemand verliest die je niet kan verliezen' handelt over de ontmoeting tussen Sheila, een topchirurg en Sulayman, een Palestijnse vluchteling. Ish vertelt honderduit over zijn boeken.

VVK € 5 / add € 7

SANDRA BEKKARI
woensdag 9 november 2016, 20u

Sandra Bekkari is voedingsdeskundige en auteur van de boeken 'Gezond & Slank', 'Topchefst koken gezond' en van de bestseller 'Nooit meer diëten'. In deze voordracht vertelt ze over hoe je jezelf in 7 eenvoudige stappen een gezond en lekker voedingspatroon kan aanleren dat diëten voor eens en altijd overbodig maakt! Een voordracht boordevol praktische tips en haalbare receptideeën waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

vvk € 5 / add € 7

RIKA PONNET
woensdag 15 maart 2017, 20u

Waarom trekken tegenpolen elkaar aan, maar stoten ze elkaar na een tijdje vaak ook weer af? Waarom kiezen veel mensen telkens weer voor een foute partner? En waarom is ruzie en strijd vaak een verborgen kreet om meer initiatief? Rika Ponnet legt de dieperliggende oorzaken van relatieproblemen bloot. Ze gaat dieper in op hechtingsstijlen en hoe deze de blauwdruk vormen van onze relaties en relatieproblemen. Een mogelijke, betere aanpak komt aan bod, zowel voor singles als voor mensen in een relatie.

vvk € 5 / add € 7

Tickets te koop in OC Marke of bij deelnemende verenigingen CC/linx+, wijkcentrum 't Cirkant, Davidsfonds, Gezinsbond, Kunstkring Joost Declercq, Markant, KVLV, Viva-SVV, Unizo, Tuinhier, Wereldwerkgroep 11.11.11, Ouderraden Vrije Centrumschool Het Open Groene, Rodenburgschool.

Tickets zijn ook te koop in Uit in Kortrijk of online via www.schouwburgkortrijk.be

Opgemaakt op: 26/08/2016

Reactie toevoegen