verwendag in de bib | thema 'film'

04 oktober 201905 oktober 2019

Op 4 en 5 oktober 2019 rolde bib Kortrijk de rode loper uit voor haar bezoekers. Iedereen was welkom op de jaarlijkse verwendag van de bib dat dit jaar als thema 'film' had. 

verwendag in de bib 2019

vrijdag 4 oktober 2019

Op vrijdagavond is er als opwarmer een echte rooftop-cinema-voorstelling op het dakterras van de bibliotheek [bij regenweer voorzien we een alternatieve binnenlocatie in de bib]. Een familiefilm op een bijzondere locatie waar je gratis naar toe kan. Breng je eigen stoel, dekentje, glas en vrienden mee en geniet van deze vertoning in open lucht. Wij voorzien popcorn en drank t.v.v de Warmste Week.

Reserveer een plaatsje op bibliotheek@kortrijk.be of kom de avond zelf af, de deuren gaan open om 19.30 uur.

i.s.m. Lieve Zusjes Stoere Broers

zaterdag 5 oktober 2019

Op zaterdag*  trakteren de buurtbibliotheken tussen 10 en 12 uur met een drankje en krijgen de kinderen een doeboekje met leuke raadsels en spelletjes. Hét moment om eens een verfilmd boek te lenen.
* in de buurtbibliotheken Kooigem en Rollegem worden de bezoekers verwend op maandag 7 oktober


In de centrale bibliotheek is er op zaterdag een feestprogramma met onder meer een workshop papercraft met animatiefiguren, maquillage als superheld, green screen-fotoshoot of dansen op filmklassiekers met Just Dance…
Even op adem komen kan in het leescafé tussen de filmsterren. De collectie filmmuziek en speelfilms voor jong en oud staan extra in de kijker. En voor de durvers: kom verkleed als superheld en poseer als een echte spider-super-iron-man of woman in ons filmdecor!

programma verwendag in de bib 2019