ZONDER - Ayelen Parolin

  • Dansvoorstelling
  • Moderne dans

Ayelen Parolin is een choreografe met humor die houdt van imperfectie. Hoewel hedendaagse dans en komedie niet bepaald hand in hand lijken te gaan, slaagt de Belgisch-Argentijnse choreografe erin virtuositeit en flauwe slapstick te mixen. In haar nieuwe productie ‘ZONDER’ haalt ze vrolijk inspiratie uit mislukkingen. 

Drie dansers proberen zich een weg te walsen door Strauss' ‘An der schönen blauen Donau, Op.314’. Geen van de drie kan in de maat blijven en in wanhopige pogingen elkaar te overtreffen gaan ze steeds verder de mist in. Door te proberen hun misstappen te verbergen met een snelle salsa shimmy of een of een flitsende pose, komen de dansers steeds verder in de problemen en slaat de angst toe. 

"We vluchten altijd voor mislukkingen", zegt Parolin. "Maar mislukken kan een nieuw begin zijn, een nieuwe manier van denken. Als we lachen om een mislukking, worden we sterker. Net een nachtmerrie, maar dan een gelukkige nachtmerrie.” Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 22
-26 jaar: € 8

Leeftijd

16+

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
ZONDER - Ayelen Parolin

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?