WIEGEDOOD

  • Concert

In 2015 na de release van hun ‘De Doden Hebben Het Goed-trilogie’ was het al een feit dat WIEGEDOOD niet zomaar een blackmetalband was. De kracht van de drie Belgische topmuzikanten: Levy Seynaeve, Wim Coppers en Gilles Demolder, zorgt voor een indrukwekkende impact op de Belgische metalscene.

‘There's Always Blood At The End Of The Road’ richt zich op de smerigste en meest walgelijke delen van de menselijke natuur en zijn samenleving. Het blijft ver weg van de typische Black Metal thema's en concepten. In plaats daarvan richt het zich op de innerlijke strijd die we voeren, in een poging de realiteit te overwinnen.

‘There's Always Blood At The End Of The Road’ verkent plaatsen waar de vorige trilogie niet eens de oppervlakte van raakte, zowel tekstueel als muzikaal. Een blik uit de eerste hand in pure walging, een psychotische rit met synths, taperecorders, hete club jazz en verontrustende samples. Een duidelijke verandering ten opzichte van hun vorige werk, een donkere wending naar iets onverwachts en onwelkoms.

Wanneer

Locatie

Concertzaal De Kreun (Wilde Westen)
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 19,5
ADD: € 22,5
WILD CARD: € 16,5
-18/studentenkaart: € 16,5
UITpas: € 5,4

Organisatie

Wilde Westen
WIEGEDOOD

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?