Wars (5+) - Tal en Thee

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Wars is een eigenzinnige kraandrijver en dwarsdenker die samen met zijn dochter Luttel hoog in een kraan woont, in de haven, aan de rand van een stad. De kleine Luttel beweegt zich vrij door dit ruwe stukje grootstad en keert elke avond huiswaarts met zakken vol botjes, kevers, dopjes en vuursteentjes. Tot ze op een dag iets vindt dat niet in haar jaszak past en beweegt, een wezentje dat ze niet meteen kan thuisbrengen … Een muzikaal en visueel verhaal met livemuziek, poppenspel en animatiefilm!
In 2021 viert Tal en Thee zijn tiende verjaardag. Daarom brengt het gezelschap makers en spelers uit eerdere voorstellingen samen, aangevuld met jong talent. Ze bouwen voor ‘Wars’ een kleurrijk en magisch universum. Caleidoscopisch, fabelachtig en eindeloos fascinerend. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 9
-26 jaar: € 7

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Wars (5+) - Tal en Thee

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?