Voordracht - Een betere wereld voor mensen die leven met dementie - Teun Toebes

  • Lezing of congres

Teun Toebes (24) is zorgvernieuwer en heeft als missie om de levenskwaliteit van mensen met dementie wereldwijd te verbeteren. Hij strijdt al jaren voor een betere wereld voor mensen met dementie, omdat hij vindt dat ieder mens recht heeft op de best mogelijke levensstandaard, ongeacht leeftijd of diagnose. Als verpleeghuisbewoner op de gesloten afdeling heeft hij ruim drie jaar ervaren waarom deze verandering zo hard nodig is en daarom besloot Teun zijn missie naar een hoger plan te tillen door over de Nederlands grens te kijken.


Alleen als we anders naar mensen met dementie gaan kijken zal de toekomst kunnen veranderen, alleen dan kan het inktzwarte stigma plaatsmaken voor hoop. Want alleen als wij de mens blijven zien, zal hij nooit verdwijnen.


Teun Toebes heeft meer dan 125 duizend volgers op sociale media en is veel te zien in de media. Hij spreekt veel op internationale congressen en eerder verschenen de #1 wereldwijde bestseller “VerpleegThuis”. “Een Wereld te Winnen” en de internationaal bekroonde documentaire “Human Forever”.

OC Marke ism Ferm, S-Plus, Gezinsbond, Wereldwerkgroep Marke, DF, Ouderraden Vrije Centrumschool, GO! Basisschool Het open Groene, Kinderland, Wijkcentrum Marke

Wanneer

tot

Locatie

OC Marke
Hellestraat 6
8510 Marke

Prijs

Basistarief: € 8

Leeftijd

18+

Reservaties

Links

https://www.ocmarke.be

Organisatie

OC Marke
Voordracht - Een betere wereld voor mensen die leven met dementie - Teun Toebes

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?