Ver Buiten de Lijntjes - Piepschuim

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar veel heeft die kennis de afgelopen jaren niet in gang gezet. We hebben niet alleen feiten nodig, maar ook verhalen. Maar wat is het verhaal van ons klimaat?
In ‘Buiten de lijntjes’ vertelt Piepschuim de verhalen van ons klimaat: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol prachtige muziek van een strijkkwartet onder leiding van Egon Kracht, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Verhalen die je daarna verder kunt vertellen.
Piepschuim kreeg inhoudelijke hulp van wetenschappers en experts als Heleen de Coninck en Margot Ribberink. En door het gebruik van een tweedehands decor (Lebbis) en tweedehandskleding (Pieter Derks en Theo Maassen) is ‘Buiten de lijntjes’ misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland. Voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral ook voor iedereen die dat niet doet.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Concertstudio
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 18

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Ver Buiten de Lijntjes - Piepschuim

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?