START TO BIODANZA, HET LEVEN DANSEN - 4 PROEFSESSIES - Docent Ann Vanhooreweder

  • Sportactiviteit
  • Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Ontdek de energieke wereld van Biodanza - een verfrissende danservaring die verbinding en vreugde brengt. Laat stress los en omarm de vrijheid van expressie in een ondersteunende omgeving. Verrijk je leven met deze dynamische mix van dans, muziek en helende kracht. Doe mee en ervaar de positieve impact van Biodanza!


Sommige mensen hervinden en ervaren in de eerste sessie al de intense vreugde en het plezier te leven. Anderen hebben écht 4 sessies nodig om te ervaren wat Biodanza bij hen teweeg brengt. Schrijf je dus in voor een korte proefreeks van 4 Biodanzasessies.

LEVENSVREUGDE VOELBAAR TOT HEEL DIEP IN JE CELLEN
Dé perfecte plaats om jouw diepste natuur te voelen en te leren vertrouwen.


OP 21 NOVEMBER 2023 VERSCHEEN EEN PRACHTIG INTERVIEW MET MIJ IN HUMO.
‘ Met dankbaarheid voor ons vak las ik je interview.
  Heel tof, open en respectvol. ‘
 Dank je Ann


Wat een duidelijk en warm artikel!
Dank je wel Ann, dank je wel HUMO.


BIODANZA
‘Het leven dansen’


Ik kom veel te vroeg aan bij de rustieke Hoeve Wabi Sabi in het West-Vlaamse Staden. Biodanza-docent Ann Vanhooreweder (54) arriveert iets later – maar nog steeds ruim op tijd – en is lichtjes teleurgesteld wanneer ze ziet dat ik er al ben. ‘Voor mij is de verwelkoming heel belangrijk. Ik had je graag ontvangen met bruisend appelsap en koekjes op tafel, maar nu ligt alles nog in mijn auto.’


Ann Vanhooreweder bereidt zich graag grondig voor. Dat geldt voor haar Biodanza-sessies, maar net zo goed voor een interview met Humo: uit haar tas haalt ze een indrukwekkende stapel papier tevoorschijn, met voorbereidende notities voor ons gesprek.


HUMO Wat is Biodanza precies?


ANN VANHOOREWEDER (glimlacht) «Wat het precíés is, valt onmogelijk in woorden te vatten. Biodanza is iets wat je moet ervaren.


»Biodanza betekent ‘het leven dansen’. Het is een ervaringsgericht systeem waarin levenskunst, wetenschap en liefde samenkomen. Een avond begint met een stukje uitleg, waarna de vivencia volgen: tien à twaalf oefeningen, uitnodigingen tot bewegen. De intense beleving en het plezier van de muziek en de bewegingen stellen je in staat om echte levensvreugde te voelen, om de volheid van het leven diep in je lichaam te ervaren als een prachtig, goddelijk geschenk. Werkelijk tot leven komen is een wonderbaarlijke ervaring die gepaard gaat met grote ontroering.»

Het volledige artikel kan je lezen via https://www.annvanhooreweder.be/

Wanneer

  • tot
  • tot
  • tot

Locatie

Fatima Klooster
Moorseelsestraat 148
8501 Heule (Kortrijk)

Prijs

Basistarief: € 40

Leeftijd

18+

Reservaties

Links

https://www.annvanhooreweder.be

Organisatie

De Resonantie - Ann Vanhooreweder
START TO BIODANZA, HET LEVEN DANSEN - 4 PROEFSESSIES - Docent Ann Vanhooreweder