Samuel Bey en Abigail Abraham - BAAS (6+)

  • Theatervoorstelling
  • Circus

‘BAAS’ is een visueel duet vol frivoliteit en spelplezier.


Niets is zaliger dan in een vers opgedekt bed te kruipen, maar de kronkelbaan ernaartoe kan behoorlijk frustrerend zijn. De worsteling om een donsdeken in een laken te krijgen, iedereen kent het wel. Het vergt coördinatie, geduld en vooral een sterk staaltje teamwerk om deze ogenschijnlijk simpele taak tot een goed einde te brengen met twee.


Circusartiest Samuel Bey en actrice/zangeres Abigail Abraham ervaren het allemaal in de familievoorstelling ‘BAAS’. In hun woordeloze spel krijgt het opmaken van een bed een extra dimensies. Door kleine, banale en herkenbare dagdagelijksheden uit te vergroten, worden ook grotere sociale kwesties zoals machtsverhoudingen, leiderschap, vooroordelen en genderrollen aangekaart.


Na het zien van deze voorstelling zal het opmaken van een bed nooit meer zonder betekenis zijn.


Samuel Bey combineert zijn passie voor circus met die voor objectdesign en uitvindingen. Partner in crime Abigail Abraham is actrice en zangeres met ervaring in zowel film, televisie (o.a. ‘Arcadia’), theater (‘4Hoog’) als opera (‘De Munt’). Als veelzijdige artiest creëert Abigail nu ook haar eigen werk, waarbij ze ruimte geeft aan divers en onderbelichte perspectieven. Voor het eerst bundelen ze de krachten en creëren ze dit laagdrempelige, visueel en filosofisch pareltje voor zes-plussers.Organisatie: PERPLX en Schouwburg Kortrijk

Wanneer

tot

Locatie

Budascoop
Kapucijnenstraat 10
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 12
-26 jarigen: € 8

Leeftijd

6+

Reservaties

Links

https://www.perplx.be

Organisatie

vzw PERPLX
Samuel Bey en Abigail Abraham - BAAS (6+)

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?