Raar, hé?! - Gili -

  • Theatervoorstelling
  • Humor en comedy

Mentalisme, humor, wetenschap, illusionisme, buikspreken,… maar ook fijne leugens en eerlijk boerenbedrog. Wie al eens naar comedian-mentalist Gili is gaan kijken weet dat deze man niet voor één stiel te vangen is. Zijn shows zijn als het ware een symfonie van al deze elementen, en het publiek laat zich met plezier meeslepen.
De negende zaalshow van Gili, gaat een speciale worden. Gili gooit de beste en geestigste elementen uit al zijn voorgaande shows bijeen, tot een ultieme
favoriete show. Wie nu denkt dat dit louter een ‘best of’ zal worden, laat het voorspellen best aan de meester over: er zullen ook nieuwe acts zijn, uiteraard. En naar goede gewoonte wordt hier en daar ook een tip van de sluier gelicht, maar hou het stil. Eén ding hebben alle acts gemeen, op het einde denk je altijd: ‘Raar, hé?!’

“Hij verklaart hoe hij ons misleidt, (…) maar toch weet hij nog te verbazen en te verbluffen met enkele goed voorbereide illusies.” (Nieuwsblad) 


  “Hij is een meester-oplichter, en daar is hij trots op. Op een charmante manier misbruikt hij het vertrouwen van zijn publiek.” (WTV-Focus)  


OC Marke bestaat 50 jaar! We vieren dit met extra ruimte op ons podium voor enkele uitzonderlijke producties.Wanneer

tot

Locatie

OC Marke
Hellestraat 6
8510 Marke

Prijs

Basistarief: € 18

Reservaties

Organisatie

OC Marke
Raar, hé?! - Gili -

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?